Stil Promo

SPORTSKA DESTINACIJA

Punta Skala postaje prvi sportski resort

SPORTSKA DESTINACIJA

Velike svjetske zvijezde tenisa i nogometa, novoizgrađeni teniski i golf tereni, organizacija državnog prvenstva u srednje dugoj disciplini u Triatlonu - Falkensteiner Punta Skala resort sve se više razvija u smjeru sporta i po tome je jedinstven u Hrvatskoj


U resortu ljetuju i odmaraju brojne sportske zvijezde. Nakon svjetskog prvenstva u nogometu, Luka Modrić i Mateo Kovačić uživali su u zasluženom odmoru u Punta Skali, dok ikona njemačkog nogometa, slavni Lothar Matthäus, godinama ovdje dolazi na obiteljski odmor i već tradicionalno igra nogomet s djecom i tinejdžerima iz resorta.

”Falkensteiner Punta Skala je resort u kojem je sport iznimno važan i u tom smjeru idemo i dalje. Imamo nove golf i teniske terene, mnoštvo je sportskih sadržaja i atrakcija za naše goste, brojni se sportaši rado vraćaju u Punta Skalu na odmor, a triatlon je već postao naš zaštitni znak. Već idući tjedan imamo nove uzbudljive sportske vijesti. Naši će gosti biti košarkaški timovi koji sudjeluju na ovogodišnjem Zadar Basketball Tournamentu“, izjavio je Georg Unterkirceher, generalni menadžer resorta.
U suradnji s TZ Zadarske županije, TZ Grada Zadra i TZ Grada Nina u Punta Skali se već pet godina održavalo državno prvenstvo u srednje dugoj disciplini u Triatlonu. Ovogodišnje izdanje sve je podredilo ideji "family friendly season opener". To znači da dok se domaći natjecatelji na glavnoj utrci bore za naslov prvaka na Prvenstvu Hrvatske, a za strane natjecatelje ovo je test utrka za početak sezone. Na njoj mogu vidjeti kvalitetu zimskog treninga, a potom se s obitelji odmarati i uživati u čarima resorta i pripremati za svoja državna prvenstva. 
Pozicioniranje kao sportske destinacije ove se jeseni nastavlja novim investicijama, izgradnjom novog sportskog centra s profesionalnim fitness centrom, prostorijama za jogu i vježbanje, bowling arenom, sportskim barom, rent a bike stanicom uz teniske i ostale terene koji su otvoreni ovog ljeta. 

Naslovnica Promo