Stil Moda

ZNA ZNANJE

Nives Celzijus iznenadila šetače na splitskom Žnjanu: svestrana Zagrepčanka utjelovila je putenu ljepoticu u haljinama Monike Sablić, evo kako je to izgledalo 

ZNA ZNANJE

Nives Celzijus postala je zaštitno lice proljetno-ljetne kolekcije haljina splitske dizajnerice Monike Sablić, pa je tako, samo svojom pojavom na splitskom Žnjanu, ostavila dabome upečatljiv dojam.

- Padala je kiša, a mi smo ostale slatke i romantične – pojasnila je Nives na svom Instagramu nakon snimanja, kojim su prezadovoljne i ona i splitska modna kreativka.

- Kad sam pripremala ovu kampanju pred očima sam stalno imala Nives, jer je ona sa svojim ženstvenim oblinama idealna za moje kreacije koje slave žensku figuru.

Osim haljina na preklop s volanima koje su moj najtraženiji model zadnjih godina, kolekciju čine šareni  kombinezoni, a novitet su pencil suknje te muške košulje oversize kroja – otkrila je Monika, ne skrivajući koliko je oduševljena suradnjom s multitalentiranom Zagrepčankom.

- Nives  je prava profesionalka, a i uživala sam u našem druženju – hvali je kreatorica, iza koje su suradnje s brojnim hrvatskim ljepoticama, od Vlatke Pokos i Fani Čapalije do Ive Jerković i Ive Šarić.

Nekadašnja nositeljica krune misice na snimanju se, tradicionalno, i sama okušala u ulozi modela ispred kamere Srećka Runtića.

 

Naslovnica Moda