Stil Ljepota

Pretjerala je

Lokasova cura otvorila sezonu u Trogiru: pokazala zategnuto tijelo u kupaćem i ispružila noge, ali malo se zanijela s objavom

Pretjerala je

Prošloga su vikenda mnogi požurili na more, ako ne okupati se, onda barem uhvatiti malo boje. Prvo svlačenje u kupaće kostime ionako je najbolje obaviti dok plaže još nisu krcate, a mi još na 'ti' s vlastitim nesavršenostima izloženima na suncu.

Možda se samo mrvicu 'zaletila', ali i Jelena Katarina Kapa za vikend je u Trogiru otvorila sezonu. Kažemo to, jer +30 u hladu, kako je 'opisala' svoju fotografiju, baš i nije bilo... Srećom pretjerala je, jer možemo samo zamisliti što bi nam tek uslijedilo.

Zgodna Trogiranka svukla se u šareni kupaći kostim i pokazala da nije jedna od onih koji se moraju skanjivati prvoga pokazivanja. Očito je cijele zime vrijedno trenirala i držala dijetu, jer na njoj nema ni grama viška.

Zgodna i utegnuta, sjela je na nasukanu barku i pokazala siluetu, sama na plaži s dečko Joškom Lokasom, pretpostavljamo, koji najčešće stoji iza objektiva. Malo dalje sunčale su se još neke lokalne dame, ali sva pažnja, Lokasova, a i pratitelja, bila je fokusirana na zgodnu manekenku.
 

 

+30 u hladu☀️ljeto je u gradu #summerishere #sunkissed #seaholic

A post shared by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on


"+30 u hladu, ljeto je u gradu", zapjevušila je Jelena, a pratitelji su morali prokomentirati njenu figuru...

"Trogir je sto puta lipši kad si ti u njemu", komplimentirali su ju.

Naslovnica Ljepota