Sport Tenis

velike ambicije

Kakav bi ovo spektakl bio: Perez na Bernabeu dovodi dvojac koji je zajedno osvojio 186 trofeja, a njihov bi dolazak srušio sve rekorde

velike ambicije

Veliki teniski spektakl mogao bi se odigrati na Santiago Bernabeuu. Naime, brojni ugledni španjolski mediji javljaju da je predsjednik Real Madrida Florentino Perez odlučan u namjeri da na slavnom stadionu organizira okršaj velikih teniskih rivala - Rafaela Nadala i Rogera Federera, pišu Sportske novosti.

Prema dostupnim informacijama, Perez je već kontaktirao Nadala, inače velikog navijača Reala, a pretpostavlja se da bi uskoro mogli krenuti i pregovori sa švicarskom zvijezdom.

Dom 'kraljevskog kluba' mogao bi za ovu prigodu ugostiti barem 80 tisuća gledatelja što bi porušilo dosadašnji rekord kada je u pitanju posjećenost na jednom teniskom meču.

Podsjetimo, trenutno je rekord u vlasništvu Serene Williams i Kim Clijsters koje su 2010. zaigrale pred 35,681 gledateljem u Bruxellesu.

Spomenimo i da bi aktualni rekord mogao biti i srušen prije potencijalnog sudara u Madridu budući da dvojica teniskih velikana imaju dogovoren meč u Cape Townu. Isti je će se odigrati u veljači te se na njemu očekuje barem 50-55 tisuća gledatelja.

U ovim trenucima nije poznato koji je datum Perez imao u planu za svoju ideju...

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Tenis