Sport Strani nogomet

žele pojačati sredinu

Španjolski mediji tvrde da je mrski rival spreman platiti Barceloni čak 40 milijuna eura za Rakitića

žele pojačati sredinu

Čini se kako se definitivno bliži odlazak Ivana Rakitića iz Barcelone, pišu Sportske novosti.

Hrvatski 31-godišnji veznjak pao je u nemilost trenera Ernesta Valverdea kojem je do jučer bio nezamjenjiv i minutažu ove sezone dobiva na kapaljku. Interes su od ranije pokazali talijanski velikani Inter i Milan, te PSG, a sada se pojavio, navodno najozbiljniji interesent - Atletico Madrid.

Mundo Deportivo u tekstu pod naslovom 'Atletico spreman platiti 40 milijuna eura za Rakitića' tvrdi kako je momčad Diega Simeonea spremna platiti punu odštetu za hrvatskog veznjaka koju traži Barcelona. Mundo se poziva na Vamos de Movistar + i navodi nadalje kako bi u Madridu hrvatski veznjak zarađivao oko 6.5 milijuna eura. To je maksimum koji Atletico može ponuditi Rakitiću, a da ne prekorači salary cap.

Atletico ove sezone ima velikih problema s ozljedama nositelja igre (Felix i Costa), a vezna linija im nije na razini koju priželjkuje trener Simeone.

Finanncijski gledalo zapreka za ovaj posao ne bi smjelo biti, jedno ostaje za vidjeti hoće li Barcelona pristati osnažiti jednog od najvećih konkurenata i ljutog rivala...

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet