Sport Strani nogomet

zakuhalo se

Veliko rivalstvo među vratarima 'elfa' nepotrebno podiglo tenzije: Moje rivalstvo s Ter Stegenom je uvijek postojalo i to nije ništa novo

zakuhalo se

Predsjednik Bayerna Uli Hoeness nedavno je podignuo tenzije kada je izjavio kako igrače iz kluba neće pustiti u reprezentaciju ako Manuel Neuer izgubi mjesto prvog vratara Njemačke.

Mnogi smatraju da se to trebalo već dogoditi jer se Marc-Andre ter Stegen u Barceloni prometnuo u jednog od najboljih svjetskih vratara, dok Neuer više nije u tom društvu najviše zbog ozljeda posljednjih sezona.

Ter Stegen je otvoreno medijima priznao kako vjeruje da treba biti prvi vratar reprezentacije, a Neuer je sada priznao da postoji rivalstvo s kolegom iz Barcelone.

- Moje rivalstvo s Ter Stegenom je uvijek postojalo i to nije ništa novo. Uvijek sam bio spreman obraniti mjesto prvog vratara svoje reprezentacije - poručio je Neuer.

On je i dalje prvi izbor za Joachima Lowa, dok Ter Stegen jedino brani u prijateljskim utakmicama. Neuer je u prošlosti istakao da bi Ter Stegenu bilo pametnije da je o svojim frustracijama razgovarao s njim umjesto s novinarima.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet