Sport Strani nogomet

Nemaju utjecaj

Pobuna u svlačionici 'kraljevskog kluba': četiri velike zvijezde zgrožene odabirom novog trenera

Nemaju utjecaj

Danima se već piše o smjeni Santiaga Solarija na klupi Reala i povratku Josea Mourinha u slavni Kraljevski klub, a u ponedjeljak je stigao novi snažan nagovještaj transfera godine u europskom nogometu, barem kad su treneri u pitanju.

Španjolski i britanski mediji objavili su da će predsjednik Reala Florentino Perez danas održati ključni sastanak s Mourinhom i dogovoriti uvjete povratka slavnog trenera koji je 2013. godine napustio Madrid i preuzeo Chelsea.

Odluka bi, piše Daily Star, trebala pasti do kraja današnjeg dana, ali problem je nastao u svlačionici u Reala. Navodno su četiri velike zvijezde - Sergio Ramos, Gareth Bale, Karim Benzema i Marcelo - zgrožene razvojem situacije te su upravi zajednički poručili kako ne žele povratak osebujnog portugalskog trenera.

Predsjednik Perez im je, piše Daily Star, odmah odgovorio - ta odluka nije na vama, nemate nikakav utjecaj na izbor trenera.

Šo će se dogoditi, saznat ćemo uskoro. Real se prošlog tjedna oprostio od Lige prvaka, a u prvenstvu zaostaje čak 12 bodova za prvoplasiranom Barcelonom. Za sve na Santiago Bernabeuu to znači samo jedno - ova sezona je upropaštena, a cijenu u ovakvim situacijama gotovo redovno plaća - trener.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet