Sport Ostalo

jajolika lopta

Nada prošla preko Trnovače: Domagoj Plazibat sam ubilježio poena više od Sinjana

jajolika lopta

Odličnu utakmicu odigrali su Sinj i Nada u okviru prvenstva Hrvatske. Slavili su nakon borbenih 90 minuta gosti, ali i Sinj se predstavio u sjajnom svjetlu te je do samog kraja bio u igri za pobjedu. Nada je odlično otvorila, Domagoj Plazibat se prometnuo u prvo ime i nanizao deset poena, na što je odgovorio Prološčić s druge stane sjajnim prodorom i pretvaranjem, ali do odmora Splićani preko Ivice i Plazibata, unatoč igraču manje zbog žutog kartona Rudića, na odmor odlaze s viškom od sedam poena (7:14).

Sinj je u nastavku podignuo tempo, odlično je funkcionirala sinjska igra u skupu pa se igralo prilično ravnopravno uz odlične dionice s obje strane. Nakon svega pet minuta igre žuti karton zaradio je Jukić, ali Sinj se nije dao i polaganjem Marka Grčića te pretvaranjem Klarić-Kukuza dolazi do 14:17, uz promašenu kaznu s kojom je Sinj mogao i do poravnanja. Prema kraju utakmice Nada je s nizom izmjena osvježila svoje redove i uz pogođenu kaznu Plazibata susret riješila u svoju korist. Valja istaknuti i pomalo nesigurno dijeljene pravde glavnog suca na čije su poneke odluke obje momčadi imale zamjerka.

Semafor

Sinj - Nada 14:20 (7:14)

Sinj - SC Ivica Poljak-Sokol i Andrija Alčić. Gledatelja: 300

Sudac: Slobodan Nikolić (Zagreb)

Sinj: Žigo, S. Brčić, I. Jukić, Brčić-Šušak, M. Miloš, Penić, T. Miloš, Tomić, Kovačić, Prološčić (7), Šolto, Vučemilo, M. Grčić (5), Filipović, Klarić-Kukuz (2), I. Brčić, Efendić, H. Grčić, Maras.

Nada: Miljak, Čulić, Perlain, Perić, Jurčević, Đurović, Kodžić, Popović, Vuletić, Vlajčević, Ivančić, Rudić, D. Plazibat (15), Ivica (5), Plazibat, Bibić, Boko, Kordun, Miletić, Šolić, Antić, Markić, Arambašić.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Ostalo