Sport Hajduk

predsjednik optimističan

Marin Brbić osvrnuo se na remi s Istrom: Naravno da smo svi mi osjetili razočarenje nakon ovog, rekao bih, mršavog boda u Puli. No, prvenstvo je maraton

predsjednik optimističan

Predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić je na svečanom otvaranju vitrine posvećene Anti Bići Mladiniću kazao.

- Iskreno me raduje da se Hajduk na ovaj način odužuje još jednom od svojih velikana. Ne treba puno trošiti riječi o Anti Bići Mladiniću, legitimnom nasljedniku legendarnog barba Luke Kaliterne. Iznjedrio je i stvorio veliki broj igrača, zlatnu generaciju 1971. godine.

Svečanost na Poljudu: obilježeno 90 godina od rođenja proslavljenog trenera Hajduka, okupio se veliki broj igrača svih generacija

Potom je bilo govora o aktualnom trenutku u kojem se još uvijek prvoplasirani Hajduk nalazi nakon 1:1 remija kod Istre 1961 u Puli.

- Naravno da smo svi mi osjetili razočarenje nakon ovog rekao bih mršavog boda u Puli. No, prvenstvo je maraton, utakmica od 36 kola. Hajduk ide svojim putem. Znamo gdje idemo, jasno smo komunicirali naše ciljeve za ovu sezonu. Uvjerevam vas da smo na dobrom putu. Mislim da ćemo se na kraju sezone svi skupa radovati – rekao je Brbić.

Na Poljud ovog vikenda stiže Varaždin kojeg treba pobijediti?

- Naravno, svaka sljedeća utakmica nam je ispit. Ne želimo gledati previše unaprijed. Mislimo samo o prvoj sljedećoj utakmici, Varaždin nam je sljedeći cilj. Vjerujemo kao i dosad da im nećemo dati previše prostora na Poljudu – kazao je prvi čovjek "bijelih".

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk