Sport Hajduk

srijeda, 16 sati

Drugu momčad Bijelih čeka nimalo lagan raspored, a prva etapa je Osijek: 'Ovo je za nas možda i najteže gostovanje ove sezone'

srijeda, 16 sati

U 8. kolu 2. HNL, Hajduk II u srijedu gostuje u Osijeku. Prvo je to u nizu od tri uzastopna gostovanja Bijelih, ritam srijeda - nedjelja i daleka putovanja sigurno nisu nešto što bi trener Mario Despotović poželio da je mogao sastavljati raspored, piše Hajduk.hr.

- Ovo je za nas možda i najteže gostovanje ove sezone. Utakmici prethodi daleko putovanje, a radi se o vrlo kvalitetnom protivniku. Trener Igor Tolić prakticira sustav 5-2-1-2, oni to vrlo dobro rade i izuzetno su mobilni u fazi napada. Morat ćemo mnogo trčati ako želimo odigrati kvalitetan presing. Faza napada također će nam biti jako zahtjevna jer je Osijek II vrlo dobro organizirana momčad koja zna što radi i kako treba braniti krilne pozicije i međuprostore.

Ovo je prvo od tri uzastopna gostovanja, u jesenskoj polusezoni imamo dosta zahtjevan raspored i trudimo se igračima omogućiti adekvatan odmor između utakmica. Srećom, imamo kvalitetan i širok kadar, pa rotacijama uspjevamo zadržati svježinu i koncentraciju. U Osijeku očekujem kvalitetnu utakmicu i nadam se pozitivnom ishodu.

Utakmicu Osijek II – Hajduk II će suditi Ante Čulina iz Zagreba s pomoćnicima Ivanom Jovićem također iz Zagreba i Vedranom Barkićem iz Dugog Sela. Četvrti sudac je Goran Pečarić iz Osijeka.

Utakmica Osijek II - Hajduk II igra se u srijedu u 16 sati, a tekstualni prijenos možete pratiti putem Hajdukovog Twitter kanala.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk