Sport Hajduk

čuvali su ga

Nije jadikovka, nego realnost: Travnjak? Nismo ga ni pogledali, samo da se popravi

čuvali su ga

Posebno poglavlje je travnjak. Svako malo Burić žuga. Možda i ne ide za tim, ali travnjak ‘vamo, travnjak tamo, pa ga još pitaju i potežu za jezik. Hajdukov travnjak u Poljudu nije u idealnom stanju, u Rijeci je to bilo posebno vidljivo kad se trebalo prilagodit na poluumjetnu, hibridnu podlogu Rujevice koja je potom smočena stvarala brz teren, što bi rekli tenisači. Šutneš balun, a on striže i biži ti...

Zato i jest trener promijenio taktiku u Rijeci, u trenutku, zavikao ne dodajite se u for, nego u noge... Tek tada je Hajduk zavladao jadranskim derbijem, dok su Bišćanove trupe istodobno lipsale, padale, fizički ili psihički, nije ni važno. A sad u Poljudu?

- Niti jedan put nismo izašli na glavni teren ovih dana! Vidili smo ga ka’ i vi, samo izvanka. Nastojimo svi u klubu poboljšat uvjete i radi se i na tome. Ljudi su marljivi. Ako koji put kažemo da teren nije dobar, nije to jadikovanje, nego realitet, ali se svi trudimo, svi u klubu da sve bude bolje,pa tako i travnjak - kaže Burić.

Sačuvani, popravljani, povaljani travnjak u nedjelju protiv Intera mora bit puno ravniji, te izgledat gušće zelen nego dosad. Što bi rekao Burić, nije jadikovanje, nego realitet.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk