Sport Hajduk

dva branka

Bivši Hajdukovi igrači komentiraju rad sportskog direktora Bijelih: Mlade još više treba gurati, a za pravu momčad fale još dva-tri asa

dva branka

Kako rad sportskog direktora Saše Bjelanovića vide nekadašnji igrači Hajduka, koliko prate Bijele, jesu li upoznati s potencijalom momčadi i što bi trebalo napraviti za budućnost.

Branko Karačić, trener i bivši nogometaš Hajduka:

- Izveo je Bjelanović dugoročan put, za nešto dobro da se dogodi, ali Hajduk je takav klub da ne može baš dugoročno čekat da se vrati na stare staze. Kvalitetna pojačanja još fale, da mladi mogu uz njih brže stasavati. Fale još dva-tri prava igrača, klase. E sad, na kojim pozicijama, recimo jedan središnji vezni, ofenzivni, da Caktaš ima pravu potporu a da nije samo okružen s Nejašmićem, Jurićem ili Hamzom Barryjem. I još jedan pravi krilni, pa desni bočni. Ja bih tako da se pojača momčad Hajduka.

Branko Miljuš, bivši reprezentativac Hajduka:

- To je pravi put, mora se ići prema mladima, to je prava politika. Ima tu i u mladima i u juniorima još top igrača. Treba to gurat i izgurat, pa imat top ekipu dogodine. Ima u juniorima generacija 2000. neka dobije pravu šansu. Ovo je sigurno pravi put. Bajić, Kreković, Brnić, Sahiti... To su – topovi!

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk