Sport Hajduk

traže se odgovori

Ima li smisla igrati kad si toliko oštećen: nije samo treći 'VAR gol', nego i drugi koji je postignut iz zaleđa

traže se odgovori

Pričat će se do erbiju, bit će zanimljivih komentara, naravno opet o suđenju. Ne bez razloga, jer čini nam se, a potvrdit će i ekspertiza da su drugi i treći pogodak Dinama postignuta nakon zaleđa. I to ne onog "pola stopala" nego baš vidljivog.

Istina je da je kod drugog gola Hajdukova obrana izgledala baš smušeno. Nisu očistili loptu, šetala je po kaznenom prostoru, ali onaj zadnji pas, glavom Ademija prema Gavranovića je baš vidljiv. Istina je da je Svatok ostao između dva igrača Modrih, ali njegova noga nije u petercu, dok Gavranovićeva jest. I to je morao Bebekov pomoćnik vidjeti.

A tek treći zgoditak. Hajrović je debelo u zaleđu, iako je sa strane i nije utjecao na igru. Gavranović je "bježao" iz zaleđa, Ademi je baš na rubu, ali Gavranović se u nastavku akcije aktivirao i to ne nakon šuta ili "druge akcije".

Sudac Bebek prvotno je poništio pogodak na intervenciju pomoćnika (Goran Perica iz Šibenika), no nakon vijećanja, ali i mogućih konzultacija s nekim pred TV ekranom, gol je na radost domaćih navijača – priznat.

Je li u HNL-u proradio VAR?

Bit će zanimljiva sudačka analiza, puno je pitanja koje traže odgovor.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk