Sport Dalmacija u balunu

treća hnl

Dalmacija u balunu: Pločani prijete lideru, Sinjanima ovdje nema bodova

treća hnl

Svi putevi danas vode na Jadranovo igralište gdje će domaći Jadran LP ugostiti sinjskog Junaka, vodeću momčad lige. U posljednja dva kola nakon smjene trenera Pločani su upisali četiri boda, kod kuće su pobijedili momčad Uranije, a s gostovanja u Vodicama vratili se s bodom.

U svlačionicu se uvukao mir, popravljen je bodovni konto, treniralo se ozbiljno i sve je usmjereno ovom važnom susretu gdje se ide na pobjedu. Kod “plavih” s ušća Neretve strateg Marin Oršulić na raspolaganju ima sve igrače osim Duje Tadića na kojeg nemože računati pošto već duže vremena vuče povredu.

- Ispucali smo kredit na domaćem terenu te nema možemo li nego moramo. Utakmice ove dvije momčadi uvijek su privlačile veliku pažnju kako gledatelja tako i sportske javnosti, ipak uz dužni respekt prema protivniku čije kvalitete su nam dobro poznate, jer nisu slučajno tu gdje jesu bodovi ostaju u Pločama, rekao je - Ivan Raič

Zadrane nakon uvjerljivog poraz u Unešiću (0:3) čeka iskupljenje u sraz s Uranijom na Stanovima danas od 16 sati (ulaz slobodan). To neće biti lagani posao jer je momčad iz Baške Vode odlično posložena, u igri imaju i glavu i rep, a kontre su im ubitačne. Ipak Zadar je favorit.

- Bodovno smo s Uranijom poravnati. To je dobra momčad, no na Stanovima nemaju što tražiti jer će bodovi nama pripasti. Pripreme za utakmicu su odrađene na najbolji mogući način, sve smo predvidjeli i jedva čekam da susret krene. Pozvao bi naše vjerne navijače da dođu na Stanove i da nas podrže na putu do pobjede - kazao je branič Zadra Ivan Tokić.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu