Sport Dalmacija u balunu

druga hnl

Dugopoljci preskaču 'modre' i vraćaju se u gornji dom: Noćni jahači spremaju feštu i dočekuju lidera

druga hnl

Trljaju ruke u Dugopolju. Em što im u goste dolazi Dinamo II, koji je sam po sebi mamac za gledatelje, em što se radi o „zahvalnom“ gostu. Naime u pet gostujućih utakmica ove sezone Zagrepčani su osvojili jedan jedini bod i to u prvom kolu kod Orijenta. Nakon toga su Sesvete, Međimurje, Šibenik i Croatia pobjeđivali rezervnu momčad „modrih“. Može li Dugopolje nastaviti taj niz? Ako igrači Stipe Balajića u tome uspiju, preskočit će Dinamo II na tablici i vratiti se u gornji dom. E, to bi bilo lijepo uoči posljednja tri kola pred zimsku pauzu.

- Dolazi u Zmijavce, što i tablici pokazuje, najbolja momčad Druge lige. Sve je time rečeno, no mi ćemo pred našim vjernim navijačima tražiti priliku. Ne predajemo se unaprijed - bile su prve riječi trenera zmijavačke Croatije Krešimira Režića, koji nastavlja:

- Zapravo, ovo je za nas najlakša utakmica. Ako izgubimo, izgubili smo od lidera i odlične momčadi, a bod ili eventualno tri, e to će biti radost. Moji su igrači svjesni odgovornosti, znaju s kim igraju i raspoloženje u svlačionici je izuzetno. Imamo mali problem s Llanosom i Mikulićem, no moguće je da budu spremni za nedjeljni derbi. Croatia se dobro konsolidirala, izvlače se bodovi sa strane, već četiri kola ne znaju za poraz, što je još više učvrstilo homogenost momčadi.

A u Zmijavcima opet teče adrenalin. Dolazi lider, Noćni jahači opet spremaju lijepe navijačke scene, a ako još vrijeme bude povoljno biti će to veliki spektakl. Tribine će opet biti pune.

- Neka samo bude kao protiv Dinama, a to znači pune tribine, lijep nogomet i dakako naša tri boda - poruka je Noćnih jahača.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu