Prilozi Prostorija

Advent u domu

Odškrinte vrata blagdanskoj čaroliji: donosimo vam niz ideja za trendi vijence i prigodne dekoracije koji će obasjati vaš dom

Advent u domu

Miris zime, koji se ovih dana konačno provukao i Dalmacijom, jasno je i prigodno najavio Advent. S ovim vikendom i službeno započinje vrijeme najslađeg iščekivanja, koje u naše domove unosi čaroliju blagdana. Za vas smo stoga izdvojili mnoge trendi ideje koje ćete, poput vinskih čaša izokrenutih u svijećnjake, lako kopirati, kao i zanimljive detalje koji će vam poslužiti kao inspiracija u šetnji obližnjim trgovinama.

Misao vodilja neka vam budu glamur metala, dubina zelenila, rustika drva i odsjaj stakla, a sve umotano u svjetlost svijeća i lampica. Posebno su u trendu organski ukrasi, stoga se pobrinite da makar vijenac na ulaznim vratima, ako već ne i onaj s adventskim svijećama, bude obogaćen grančicama bora, masline ili druge omiljene vam zimzelene biljke. Posegnite za kovinama, bilo kao bazama za svijeće ili vijence, a od lana ili druge prirodne tkanine iskrojite džepiće za adventski kalendar.

Naslovnica Prostorija