Prilozi Prostorija

KOPIRAJTE TREND

Drvo, metal i boja zemlje: posegnite za zagasitim tonovima prirode nakon kiše, evo i 'must have' komada za chic intrijere na pragu jeseni

KOPIRAJTE TREND
House Doctor
House Doctor
Ferm Living
Ferm Living
House Doctor
String Furniture
Vitra
Rowan And Wren
House Doctor
House Doctor
House Doctor
Ferm Living
House Doctor
House Doctor
House Doctor
House Doctor
House Doctor
House Doctor
Gubi

Nakon tropskih, šarenih, voćnih, morskih i svih ostalih, naizgled osvježavajućih detalja koji simboliziraju ljeto i unose ga u prostoriju, nije li vrijeme da se počnemo pripremati za nešto ozbiljnije i pomalo hladnije motive? Njihova glavna zadaća je da u vaš omiljeni kutak unesu jesenju atmosferu, koja mnoge podsjeća na buđenje i novi početak.

Imate fore do sredine rujna i kada „bablje ljeto“ bude pokazivalo svoje posljednje otkucaje. Onda ćete vedrinu i šarenilo zamijeniti zemljanim tonovima i onima koji asociraju na jesenje lišće... Puno drva, metala, paleta tamnijih tonova rane jeseni, čiji se miris kiše pomalo približava, recept su za novi izgled i udobnost vaše kuće ili stana.

Za početak, ono što će osvojiti prostor i pridonijeti jesenskoj atmosferi jest masivni drveni stol na koji možete staviti kestene 9i druge dekorativne plodove. Ako vam je potreban jedan takav kuhinjski, s ovim izborom nećete pogriješiti. Boja kestena zvuči kao savršena ideja.

 

Jastuci boje senfa poslagani na kauču, također će se odlično ukomponirati, a i ove je sezone nezaobilazna boja crnog vina, te maslinasto zelena boja, u kontrastu s crnom, ili  u kombinaciji s pokojim zlatnim detaljem. Na stolić posložite šalicu kave, omiljeno štivo, neki zeleni cvijet i to je sve što će vam biti potrebno.

Gdje biste mogli smjestiti metal koji se pogotovo ističe kao svojevrsni must have ? Detalja takvih je mnogo, a najbolje da se odlučite za neku lampu koju ćete izložiti pored kauča. Počastite se, primjerice i  drvenim policama s  metalnom bazom, na koje ćete posložiti omiljeno vam štivo i, dakako, cvijeće. Neka drvo, metal i zemljani tonovi dominiraju prostorijom.

Naslovnica Prostorija