Prilozi Prostorija

Penthouse u New Yorku

Pogledajte 370 kvadrata šarmantnog luksuza: Meryl Streep prodaje stan s pogledom na rijeku Hudson i Kip slobode, cijena je 24,6 milijuna dolara 

Penthouse u New Yorku

Hollywoodska legenda Meryl Streep mogla bi ostvariti značajan profit od prodaje luksuznog newyorškog penthousea koji se upravo pojavio na tržištu s traženom cijenom od 24,6 milijuna dolara. Stan u jednoj od najtraženijih četvrti New Yorka 69-godišnja slavna glumica je kupila 2006. godine za 10,1 milijun dolara.

Penthouse površine 370 četvornih metara nalazi se u zgradi River Lofts u četvrti TriBeCa na Manhattanu, iz njega se pruža fantastičan pogled na rijeku Hudson, Kip slobode i druge newyorške četvrti. Do stana vodi privatni lift, a zgrada ima vratara, recepcionara, fitness centar i garažu.

Stan ima četiri spavaonice, ona glavna ima dvije pripadajuće kupaonice i dvije garderobe, tu su još dvije i pol kupaonice, moderna kuhinja i puno prostora za opuštanje i druženje. U stanu je i kamin na drva, podovi od punog drveta su u cijelom stanu, a njegove tri strane okružuje terasa bogata zelenilom.

Glavna rezidencija oskarovke Meryl i njezina supruga, kipara Dona Gummera, je veliko imanje u Connecticutu, a koncem prošle godine su za 3,6 milijuna dolara kupili kuću u Pasadeni u Kaliforniji, nakon čega su odlučili prodati penthouse u New Yorku.

S obzirom na kvalitetu uređenja, odličnu lokaciju i fantastičan pogled, penthouse će vjerojatno, bez obzira na cijenu, brzo pronaći novog vlasnika...

Naslovnica Prostorija