Prilozi Auto moto

NA NOVOJ LOKACIJI

Predsjednik uprave Toyote Adria Kensuke Tsuchiya pobrao sve simpatije na otvorenju centra u Splitu: nije se skidao iz 'bilog' dresa, oduševio govorom na hrvatskom jeziku

NA NOVOJ LOKACIJI

"Vozi Toyotu i doživi stotu", bile su uvodne riječi Joška Bonaćija, voditelja svečanosti otvaranja Toyotina prodajno-servisnog centra, ovlaštenog partnera za Splitsko-dalmatinsku županiju, tvrtke "Auto Čondić" na novoj lokaciji u Splitu, točnije na adresi Put Trščenice 6 na Mejašima.

Zanimljivo je da se otvaranje novog objekta poklapa s 20. obljetnicom prodaje Toyote u Splitu, koju je pokrenula obitelj Čondić Kadmenović u rujnu, davne 1998. godine.

Tada je u Splitsko-dalmatinskoj županiji bilo registrirano tek desetak Toyota, da bi se u protekla dva desetljeća ta brojka popela na više od 5000 primjeraka različitih modela ovog japanskog proizvođača automobila.

Na svečanosti otvaranja novog prodajno-servisnog centra u Splitu bio je među brojnim uzvanicima, poslovnim partnerima, najvećim flotnim kupcima iz Tommyja i gostima predsjednik uprave Toyota Adrije Kensuke Tsuchiya, kao i direktor Toyota Croatije Krešimir Bago, naravno uz članove obitelji Čondić Kadmenović.

Prisutne je najprije pozdravila direktorica tvrtke "Auto Čondić" Ivona Blažević zaželivši im dobrodošlicu, te istaknula veliki trud i rad njezine obitelji i zaposlenika u dva desetljeća djelovanja. Još jednom je kazala kako im je najvažniji cilj zadovoljstvo kupaca i vlasnika Toyota vozila s pruženim uslugama.

Direktor Toyota Croatije Krešimir Bago osvrnuo se na suradnju s tvrtkom "Auto Čondić" koja datira punih 20 godina, istaknuvši kako je splitski tim doprinio odličnom imidžu Toyote u ovim krajevima.

Spomenuo je da je kroz servis ove tvrtke u proteklom razdoblju prošlo više od 60.000 vozila, te ponovio da je u početku kada je Toyota krenula s radom u Splitu bilo svega desetak vozila japanskog proizvođača na splitskim ulicama.

Ipak, najviše simpatija pobrao je predsjednik uprave Toyota Adria Kensuke Tsuchiya koji je prigodni govor održao na hrvatskom jeziku, što mu nije bilo nikako lako.

Izrazio je zadovoljstvo što je u Splitu, "najlipšem gradu na svitu" gdje slavimo dva desetljeća rada tvrtke "Auto Čondić". Istaknuo je da je zadovoljstvo stranke uvijek na prvome mjestu, a onda je kazao kako je veliki ljubitelj nogometa i da se nada da će Hajduk opet biti prvak države.

Od obitelji Čondić Kadmenović, između ostalog, kao poklon dobio je potpisani dres hrvatskog nogometnog reprezentativca Marija Mandžukića, kojeg iznimno cijeni. Primio ga je s oduševljenjem, kao i dres Hajduka s njegovim imenom.

Odmah ga je odjenuo preko odijela i u "bilom" dresu je bio cijelo vrijeme. Zajedno s Ivonom Blažević, Kensuke Tsuchiy je simbolično presjekao vrpcu i time otvorio novi salon.

U novom prodajno-servisnom centru na raspolaganju je 370 četvornih metara salonskog prostora u kojem se može izložiti više automobila za prodaju, do desetak, što nije bio slučaj na staroj lokaciji u Solinu.

Osim toga, prodajno servisni centar sada raspolaže i s gotovo 400 četvornih metara servisnog prostora u kojem je smješteno pet dizalica. Dakle, u svakom trenutku u servisu se može raditi na redovnom servisu, izvanrednim popravcima i svim ostalim kvarovima na pet automobila.

Naravno to nije sve, jer uz servisni dio vezan je vulkanizerski obrt za sve popravke i izmjenu guma, kao i hotel za pneumatike gdje vlasnici mogu ostaviti svoje ljetne ili zimske gume, ovisno o sezoni. Ne treba zaboraviti ni prodaju rezervnih, originalnih Toyotinih dijelova.

Naslovnica Auto moto