Prilozi Auto moto

BMW serije 3

Sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine

BMW serije 3

Tvrtka Tomić & Co. predstavila je dugo očekivani legendarni model, potpuno novi BMW serije 3 koji je bio glavna zvijezda večeri u BMW Tomić City Storeu na Rooseveltovu trgu u Zagrebu.

Sedma generacija najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a, u Hrvatskoj kao i u svijetu, izazvala je veliki interes i prije službenog početka prodaje.

O iznimnu zanimanju kupaca za novi model govori činjenica da su u prodajnim salonima Tomić & Co. prvi ponosni vlasnici već preuzeli ključeve svoje nove serije 3.

Upravo je BMW serija 3 kao sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine, u Hrvatskoj stekla brojne poklonike. Predstavlja samu bit BMW-ova promišljanja automobila u kojem vozač uživa u svakom prijeđenom kilometru kada su u pitanju udobnost i sigurnost.

Zahvaljujući inovativnim rješenjima, BMW serija 3, kao nikada do sada, povezuje vozača, okolinu i samo vozilo, po čemu je oduvijek bila lider klase.

Novi BMW serije 3 je do 55 kilograma lakši uz 50 posto kruću konstrukciju, a prepoznatljiv je po svojim proporcijama, snažnom sportskom izričaju, visokoj dinamičnosti dizajna te vrhunskim tehnološkim karakteristikama, kao što to od predstavljanja prvog modela prije više od 40 godina.

Dinamika novog BMW-a serije 3 sada je dodatno poboljšana, čime postavlja nove standarde i ostaje predvodnik u klasi sportskih limuzina.

Povećanje međuosovinskog razmaka od 41mm pridonosi većoj udobnosti pri dinamičnoj vožnji uz zadržavanje predvidljivosti koju jamči jednak omjer mase od 50/50 sprijeda i straga koji rezultira uravnoteženom vožnjom specifičnom za BMW serije 3.

Na ovom događaju kao iznenađenje bila je i prezentacija novog BMW-a Z4. Novi Z4 pravi je vozački roadster koji, zahvaljujući novom BMW-ovom smjeru dizajna, odiše luksuzom i već na prvi pogled pokazuje da je riječ o automobilu koji potiče vozačke emocije i koji će vozača počastiti onim najboljim što BMW pruža – istinskim zadovoljstvom u vožnji.

Naslovnica Auto moto