Dana 21. VII. navršilo se mjesec dana od smrti našeg dragog supruga, oca i svekra

MATIJE BRUŠNJAK

Ostaješ zauvijek s nama. Tvoja supruga s djecom. Počivao u miru Božjem!
Anđele naš

INES SKELIN

Zahvaljujemo se svim ljudima koji su našu Ines ispratili na njeno nebesko počivalište među Anđele. Posebno se zahvaljujemo hitnoj pomoći Drniš te hitnoj pomoći Knin i doktorima bolnice Knin koji su dali sve od sebe, ali te nisu uspjeli vratit u život, Bog te je uzeo k sebi mirno spavaj Anđele naš. Tvoji mama i tata
20.VII.2019. je mjesec dana od smrti našeg dragog

IVICA KRIVIĆ

Hvala svim liječnicima, medicinskim sestrama i drugom osoblju KBC-a Split, Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske toplice i Doma Libertas-Košute. Hvala svima koji su bili uz nas, izrazili riječi utjehe i ispratili našeg Ivicu na vječni počinak. Hvala ti Ivica za svu ljubav i dobrotu koju si nam dao. Počivaj u miru Božjem. Tvoja mater, djeca i sestre.
Dana 20.VII.2019. godine navršava se mjesec dana od preranog odlaska naše voljene

ANĐELKA KRSTIĆ

Teška je spoznaja da više nisi sa nama, ali ti živiš u našim srcima. Sjećanje na tebe krijepi nas i daje nam snagu. Ovim putem zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima te dr. Višiću i njegovom osoblju na ukazanoj pažnji i njezi naše voljene. Zahvalna obitelj Počivala u miru Božjem.
Navršava se tužni i bolni mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni suprug, otac, djed i pradjed

IVAN KNEZOVIĆ

U našim srcima si uvijek voljen, u našim mislima nezaboravljen. Velika hvala rodbini i prijateljima koji su bili uvijek uz nas i našeg Ivana posjećivali, a posebno kumu Mati koji ga je i nasmijavao. Puno hvala dr. Marini i sestri Jeli za sve što su za Ivana učinili. Hvala svima koji su Ivana otpratili na vječni počinak. Za tobom će uvijek tugovati tvoji najmiliji, supruga Danica s obitelji. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.