Dana 22.I.2020. navršava se mjesec dana kako nije s nama naš dobri i plemeniti

JERKO DUPLANČIĆ - BEĆO

Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u trenucima naše tuge ovim putem iskreno zahvaljujemo, svima koji su bili uz nas, izrazili nam pismenu i usmenu sućut, te onima koji su nazočili njegovom ispraćaju na vječni počinak i njegov grob okitili cvijećem. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Prije mjesec dana tvoje srce se smirilo u Bogu, najdraži naš

ŠPIRO RAKULJIĆ

Zahvaljujemo se našim svećenicima don Toniju, don Vjenceslavu, don Tomislavu na duhovnoj brizi i pjevačima. Hvala na usmenim i pismenim izrazima sućuti i svima vama koji ste došli na njegov posljednji ispraćaj. A ti, najmiliji naš, bio si bogat čovjek jer si vjerovao u Boga i uz svoju djecu imao devetnaestero unučadi i dvadesetdvoje praunučadi. Na našem Sustipanu, počivaj u miru Božjem. Tvoja obitelj
"Uđi u radost gospodara svoga!" Mt 25 Prije mjesec dana oprostili smo se od našeg voljenog

ANTE VERŠIĆA

Zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su na posljednjem ispraćaju podijelili bol našeg rastanka. Hvala na riječima sućuti, hvala svima koji su ga voljeli i poštovali, koji su ga ispratili cvijećem i molitvom. Zahvaljujemo župniku fra Žarku Lučiću na vođenju sprovoda, riječima ohrabrenja i nade. Hvala zboru Gospe od Pojišana koji se pjesmom oprostio od svog najstarijeg člana. Veliko hvala svima na nesebičnoj pomoći u danima njegove bolesti. "Doviđenja, dragi, doviđenja ti mi, prijatelju, jednom bješe sve. Urečen rastanak bez našeg htijenja obećava i sastanak, zar ne?" Jesenjin Počivao u miru Božjem. Nada, Asja, Domina i Siniša.
Navršava se mjesec dana od smrti našeg voljenog

MARIO KUZMANIĆ

ABRAMOV pok. Ivana
Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u trenucima naše tuge i boli, zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima kao i svim dobrim ljudima koji su bili uz nas i izrazili usmene ili pismene riječi utjehe i dostojanstveno ispratili našeg dragog supruga, oca i djeda na vječni počinak. Teška je spoznaja da više nisi sa nama, ali živiš i dalje u našim srcima. Sjećanje na tebe krijepi nas i daje nam snagu. Volimo te. Tvoji supruga i djeca s obiteljima Misa zadušnica služit će se 22.I.2020. u 17 sati u Lokvi Rogoznici.
Danas se navršava mjesec dana od smrti našeg zeta Maria

MARIO KUZMANIĆ

Zahvalan sam dragom Bogu što smo zajedno koračali putom ovozemaljskog života. Počašćen sam što si mi bio i prijatelj i brat, iznad svega što si bio čovik, skroman čovik velikog srca i ljubavi. Hvala ti na uspomenama koje nas svakodnevno iznova podsjećaju da još živiš s nama. Šura Ranko s obitelji