Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 22.VIII.2019. preminuo naš dragi

DUŠAN SEKULOVIĆ

pok. Đure 1938. - 2019.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 24.VIII.2019. na mjesnom groblju Glavina Donja. Pogrebna povorka kreće iz mrtvačnice u 17 sati. Ožalošćeni: supruga Marija, sinovi Milan i Nikola, kćeri Dragica i Dušanka Aćimović, nevjeste Neda i Vesna, zet Ljubo, unučad Sanja Papić s obitelji, Nikola, Dario, Sonja i Milan, brat Petar s obitelji, sestra Milica Ružić s obitelji, obitelji šura Mate i pok. Milana, Ivana i Slavka Bajića, obitelji svastika Milke Češljar i Anke Maršić (Kujdić) te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada." Ivan 11,25 S tugom u srcu javljamo da nas je dana 22.VIII.2019. napustila naša draga

MILKA JUKIĆ

rođ. Grubić 1931.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u subotu, 24.VIII.2019. u 17 h u crkvi i na groblju Sv. Ilije u Ercegovcima, Dicmo. Ožalošćeni: suprug Jozo, sin Ante, kćer Mirjana, unučad Goran i Emilija, nevjeste Đurđica i Vesna, praunuke Lana, Ena i Maja, sestra Mira s obitelji te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 21.VIII.2019. blago u Gospodinu preminula naša voljena

JANJA TODORIĆ KICIĆ

1932. - 2019.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u subotu 24.VIII.2019. na mjesnom groblju Svih Svetih - Zmijavci u 16.30 sati. Ožalošćeni: brat Luka, nevjesta Ruža, nećakinja Sanja i zet Marko, nećaci Mićo i Ante te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
“Gospodin je pastir moj, zla se ne bojim, jer On je sa mnom” (P.s. 23) S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav i radost koju nam je pružio, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

FRANE KURAN

pok. Ante 1931. - 2019.
preminuo blago u Gospodinu dana 23. kolovoza 2019. u 89. godini života. Sprovod dragog nam pokojnika obavit će se iz mjesne mrtvačnice u Kobiljači dana 24. kolovoza 2019. (subota) u 18.30 sati na mjesno groblje u Kobiljači. Izraze sućuti obitelj prima u mrtvačnici Kobiljača od 17.30 sati. U tuzi ostaju: supruga Darinka, sinovi Ante s obitelji i Žarko s obitelji, kći Milena s obitelji, unučad s obiteljima i praunučad, obitelj pok. brata Ante, obitelji pok. sestara Zore, Danice i Mile te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Pokoj vječni daruj mu Gospodine!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 22.VIII.2019. u 92. godini života napustila naša voljena majka, baka, prabaka, teta i strina

BISERKA KRILIĆ

udova Pavla 1928. - 2019.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 24.VIII.2019. (subota) u 18 sati na mjesnom groblju u Baćini. Izraze sućuti obitelj će primati na groblju od 17 sati. Ožalošćeni: sin Tomo s obitelji, kćeri Jelka i Ljiljana s obiteljima, obitelji pok. brata Zvonke, pok. sestre Jasne i pok. djevera Tomislava te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru.
Dana 17. kolovoza 2019. blago u Gospodinu zauvijek je zaspala naša dobra, blaga i hrabra majka, baka i prabaka

GOSPOĐA MARIJA PRIMORAC

rođ. Cibilić. 1938. - 2019.
Za njom zauvijek tuguju: sin Darko, nevjesta Marijana, kćer Dolores, zet Tihomir, unuke Doris i Vanesa, unuk Luka, praunuke Nicol i Melissa, te ostala brojna rodbina i prijatelji, do konačnog susreta u Gospodinu. Ispraćaj drage nam pokojnice iz mjesne crkve Male Gospe u Sreseru održat će se u nedjelju, 25. kolovoza 2019. g. u 18 sati. Umjesto vijenaca prilog možete dati mjesnoj crkvi u Sreseru. Pogledaj u visine. Zatim ih dotakni čista srca.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 22. kolovoza 2019. u 67. godini života napustio naš dragi

ŽIVKO ŽIVKOVIĆ

pok. Mladena i Kate 1952. - 2019.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 24. kolovoza 2019. u 11 sati na gradskom groblju Sv. Petra u Mandalini. U tuzi za njim ostaju: brat Goran, nevjesta Mila, nećakinje Kristina i Magda s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 23.VIII.2019. godine, blago u Gospodinu napustila naša voljena

ANĐELKA SARIĆ

ud. Ivana rođ. Strikić 7.V.1930.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obavit će se u subotu 24.VIII.2019. godine u 18 sati na gradskom groblju Sv. Mihovila u Trilju. Ožalošćeni: sin Milan i nevjesta Zdenka, sin Ante, unučad: Miranda, Petar, Ivana, Maja i Sanja, praunučad: Noa, Roko i Ema, sestre Milica Strikić i Nada Žižić s obiteljima, obitelj pokojne sestre Ivke Žižić, djeverovi i zaove s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo da nas je dana 22.VIII.2019. napustio naš dragi suprug, otac, djed i brat

JAKOV VIDOVIĆ

1929. - 2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u subotu 24.VIII.2019. u 17 sati na mjesnom groblju sv. Marije u Gradcu. Ožalošćeni: supruga Marija, sin Milenko, kćeri Kata, Anka i Nena, unučad Marko, Mario, Jakša, Vice, Anamarija, Nina i Ivan, nevjesta Mirjana, zetovi Milenko, Ivica i Filip, sestra Marija s obitelji, brat Joso s obitelji, obitelj pok. braće Ante, Grge i Mate, te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 22.VIII.2019. godine preminula naša voljena

MILKA RAJIČ

1930. - 2019.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u subotu, 24.VIII.2019. godine u 18.30 sati na gradskom groblju Gospe od Anđela u Imotskom. Ožalošćeni: sin Zlatko, kćeri Rajka, Slavenka - Lala i Jadranka, unučad Andrija, Barbara, Stjepan, Karlo i Roko, nevjesta Klaudija, zetovi Dražen i Tvrtko, sestra Anđelka - Đeka s obitelji, sestra Luca s obitelji, brat Miro s obitelji, obitelj pok. sestara Matije, Anice i Ive, obitelj pok. djevera Vlade te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je u 82. god. života napustio naš voljeni suprug, otac, djed i brat

IVAN ERCEGOVIĆ

pok. Mate 19.X.1937. - 23.VIII.2019.
Posljednji ispraćaj obavit će se dana 24.VIII.2019. god. u 17.30 sati na mjesnom groblju Sustipan, Sumpetar Jesenice. Ožalošćeni: supruga Marica, sinovi Goran, Mladen i Zoran, nevjeste Silvana, Mirjana i Antonia, unučad Ivana, Marica, Lucija, Ivan i Dino, praunučad Mauro, Ivano i Manuel, brat Frane s obitelji, obitelj pok. brata Ante, obitelj Ante Ercegović (Petrine) pok. Frane, obitelj pok. Jure Ercegovića, obitelj pok. tete Kate ud. Vojnović, obitelj pok. tete Bare ud. Ercegović te ostala rodbina i prijatelji Žalovanje primamo na groblju. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 23.VIII.2019. g. blago u Gospodinu u 82. godini života preminuo naš dragi otac i djed

STIPAN BEKAVAC

1938. - 2019.
Pokop dragog nam pokojnika obavit će se 24.VIII.2019. u 16.30 sati na starom groblju u Mrkodolu kraj Tomislavgrada. Tijelo pokojnika bit će izloženo u kapeli na groblju pola sata prije pokopa. Ožalošćeni: sinovi Jozo, Mirko i Milan, kćer Nevenka s obitelji, nevjesta Neda, unučad Marija, Lucija, Josipa i Helena, obitelji pok. sestara Kate i Anice, obitelj Mirka Ćavarušića, obitelj pok. Stipe Ćavarušića te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Neka mu Gospodin udijeli svoj mir i podari vječni pokoj. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 23.VIII.2019. godine napustila naša voljena majka, baka, prabaka, sestra i svekrva

MATIJA PERKUŠIĆ

(Maca) ud. Nedjeljka rođ. Rančić 1936. - 2019.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obavit će se u subotu 24.VIII.2019. godine u 17 sati na mjesnom groblju Sv. Ante u Ugljanima. Pogrebna povorka polazi sa Lovrinca u 15.45 sati, a sa Klecanja u 16.50 sati. Ožalošćeni: sinovi Šimun i Branko, nevjesta Vesna, unučad: Brankica s obitelji, Matea s obitelji, Šime, Marino i Katica, brat Lole s obitelji, obitelji pokojne braće Mirka i Dragana, obitelji pokojnih sestara Slave i Danke te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 22.VIII.2019. god. u 92. godini života napustila naša draga

JELA ZOKIĆ

ud. Ante rođ. Baturina 1927. - 2019.
Posljednji ispraćaj naše drage pokojnice obavit će se dana 24.VIII.2019. u 17 sati na mjesnom groblju sv. Ivana Krstitelja u Niskom. Ožalošćeni: sin Ivan, nevista Snježana, unuka Jelena, unuk Ante, obitelj pok. brata Nikole, obitelj pok. brata Josipa (Ivana), obitelj pok. sestre Jake, obitelj pok. divera Mate te ostala rodbina i prijatelji. S ljubavlju i ponosom čuvat ćemo uspomenu na tebe. Počivala u miru Božjem.
Dana 20.VIII.2019. godine preminula je naša draga

MARIJA ALJINOVIĆ MARICA

ud. Marina
Tiho je sahranjena u krugu obitelji 22.VIII.2019. na mjesnom groblju u Žrnovnici.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 21.VIII.2019. u 92. godini preminula naša draga majka, baka, prabaka i sestra

IVA TRLIN

ud. Stanka 1927. - 2019.
Pogreb drage pokojnice obavit će se dana 24.VIII.2019. (subota) u 18 sati na mjesnom groblju sv. Mihovila na Ravči. Izraze sućuti obitelj će primati od 17 sati u mjesnoj mrtvačnici. Ožalošćeni: djeca Danica, Gojko i Milena s obiteljima, sestre Danica, Terka, Ruža, Milena, Vinka i Marica s obiteljima, obitelji pok. sestara Nedjeljke i Darinke i ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je u 67. godini u dalekoj Australiji napustio

STJEPAN (ĆIĆO) ZRNČIĆ

Urna s posmrtnim ostacima položena je 23.VIII.2019. u obiteljsku grobnicu na Lovrincu u krugu najuže obitelji i prijatelja. Za njim u tuzi ostaju: sin Bojan s majkom Slavicom, njegova teta Perica, rođak Alan s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Neka ti Bog podari vječni mir među svojima.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 22.VIII.2019. preminula naša voljena majka, svekrva i baka

ANA BIOČIĆ

pok. Spaje 1939. - 2019.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u subotu, 24.VIII.2019. na mjesnom groblju Sveti Mihovil, Runović u 17 sati. Ožalošćeni: sin Josip, nevjeste Nada i Tinka, unuci Milan, Luka i Ana, obitelj pok. brata Andrije, obitelj pok. brata Jakova, djeverovi Dragan, Ante i Vinko s obiteljima, obitelj pok. djevera Ivana te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 23.VIII.2019. preminuo naš dragi suprug, otac, brat, djed, stric, ujac, tetac, svekar

ANTE RAŠIN

pok. Marijana u 82. godini života
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u nedjelju 25.VIII.2019. u 18 sati. Pogrebna povorka polazi ispred župne Crkve u Pakoštanima na mjesno groblje. Počivao u miru Božjem! Ožalošćeni: supruga Ruža, sinovi Boris i Marijan, kći Marija, nevjeste Dragica i Giuliana, unučad Antonio, Frane, Marko, Anita, Bruno i Dario, brat Frane s obitelji, sestre Bernardica i Senka a obiteljima, obitelj pok. sestre Marije te ostala tugujuća rodbina, prijatelji i znanci
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znacima da nas je u 92. godini života napustio naš voljeni otac, djed i brat

JOZO BARAĆ

(Joko) 1928. - 2019.
Posljednji ispraćaj obavit će se dana 24.VIII.2019. u 18 sati na mjesnom groblju Sv. Nikole u Bajagiću. Ožalošćeni: sinovi Bože s obitelji i Stipe s obitelji, kćeri Iva s obitelji i Anka (Đina) s obitelji, sestra Anka s obitelji, brat Petar s obitelji, obitelji pok. braće Luke i Ivana, obitelj pok. sestre Pere, te ostala mnogobrojna rodbina Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 21. kolovoza 2019. godine nakon duge i teške bolesti sklopio svoje umorne oči u 82. godini života naš dragi suprug, otac, svekar, djed, brat, stric, ujak i tetak

JOSIP DRENSKI

pok. Dominika 1937. - 2019.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u petak, 23. kolovoza 2019. godine u 15.30 sati na gradskom groblju Kvanj u Šibeniku. Ožalošćeni: supruga Adela, sin Gordan, nevjesta Marijana, unuk Filip, sestra Nada s obitelji, brat Stanko s obitelji, brat Ivica s obitelji, šogor Željko s obitelji, obitelji Zoričić, Milić i Bačić te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 21.VIII.2019. preminuo naš dragi

SLAVKO PERIĆ

1929. - 2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 23.VIII.2019. u 16.15 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: kćer Sanja, sin Tonći, zet Joško, unuka Tatjana s obitelji i unuka Daniela s obitelji Počivao u miru.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 22.VIII.2019. u 87. godini života napustio naš dragi otac, djed, pradjed, svekar i punac

BOŽIDAR RADOŠEVIĆ (ČOPO)

1932. - 2019.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 23.VIII.2019. u 18 sati na mjesnom groblju u Dugopolju. Ožalošćeni: sin Martin s obitelji, sin Anđelko s obitelji, kćer Snježana s obitelji, te ostala mnogobrojna tugujuća rodbina Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je napustio u 82. godini života naš voljeni

MILAN UŠLJEBRKA

1937. - 2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se 23.VIII.2019. u 18 sati na mjesnom groblju Nunić. Ožalošćeni: supruga Franka, kćeri Mirjana i Lidija, sin Ronaldo, unuci Mihael, Gabriel, Rafael, Samuel, Bruno i Roko, nevjesta Jelena te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 21.VIII.2019. nakon duge i teške bolesti preminuo naš dragi suprug, otac i djed

JOSIP RADIĆ

pok. Petra 1942. - 2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 23.VIII.2019. u 18 sati na mjesnom groblju u Sevidu. Ožalošćeni: supruga Marija, sin Ante - Tonči s Antoniom, kći Vesna, obitelji pok. kunjada Ive i Roka te ostala tugujuća rodbina Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 21.VIII.2019. nakon duge i teške bolesti preminula naša draga

RUŽA PAŽANIN

1958. - 2019.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 23.VIII.2019. u 16.30 sati na gradskom groblju u Trogiru. Ožalošćeni: supug Jadran Najev, braća Ivan i Ante s obiteljima, sestra Nevenka s obitelji te ostala tugujuća rodbina Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo da je dana 20. kolovoza 2019. preminula naša draga

SPOMENKA MARKOVIĆ

(Nevenka) 1947. - 2019.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 23.VIII.2019. u 17 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: suprug Josip i sin Zvonko s obitelji Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 22.VIII.2019. u 63. godini života napustila naša draga

ŽIVANA MARIĆ

1957. - 2019.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 24.VIII.2019. (subota) u 12.15 na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sin Toni, svekrva Božica, sestre i braća s obiteljima Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da je u 95. godini života, blago u Gospodinu preminula naša draga

PERA ĆURAK

ud. Nike rođ. Maras 1924. - 2019.
Pokop drage naše pokojnice obavljen je 20. kolovoza na mjesnom groblju u Đakovu. U tuzi za njom ostaju njena djeca Boja, Ivan i Ante s obiteljima. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 21.VIII.2019. preminuo naš voljeni

VICKO ŠIMIĆ

pok. Ivana 1930. - 2019.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 23.VIII.2019. god. u 18 sati na mjesnom groblju u Segetu Donjem. Autobus polazi u 16.30 sati iz Kaštel Starog sa stajanjem kroz Kaštela i u Trogiru (kod stare pumpne stanice). Ožalošćeni: kćeri Jasna i Vinka, zet Ante, unučad Roberto, Doris s obitelji i Karmen, sestra Neda s obitelji, obitelji pok. sestara Kate i Marije, obitelj pok. brata Joze, svastika Marija s obitelji, šura Jakov s obitelji, obitelji pok. šura Luke i Marka, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Izraze sućuti primamo na mjesnom groblju. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 21.VIII. tiho napustio naš voljeni

EMIL VUČIČIĆ

pok. Branka 1959. - 2019.
Tiho je sahranjen u krugu svoje obitelji dana 22.VIII.2019. na Novom groblju u Solinu. Za njim tuguju: majka Anka, rodica Martina s obitelji, tete Ljubica, Dara, Zdenka i Nada s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 21.VIII.2019. preminula naša draga majka, baka i prabaka

PERA VARNICA

ud. Ivana rođ. Babić 1933. - 2019.
Posljednji ispraćaj naše drage pokojnice obavit će se dana 23.VIII.2019. u 18 sati na groblju Sv. Petra u Vrlici. Ožalošćeni: sin Milan, kćeri Mara i Dragana, unučad Ante, Ivan, Antonija i Ana te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 21. kolovoza 2019. godine, u 83. godini života preminuo naš dragi

JURE BULAT

pok. Jakova 1937. - 2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u petak, 23. kolovoza 2019. godine u 16.30 sati na gradskom groblju Kvanj u Šibeniku. Ožalošćeni: supruga Vinka, sinovi Alen i Zoran s obiteljima, kćer Alica s obitelji, sestra Ivanica s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužna srca i s velikim bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 21.VIII.2019. u 58. godini života, iznenada napustio naš dragi suprug, otac, sin, brat, nećak, ujak i stric

IVAN MALEŠ

1961. - 2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 23.VIII.2019. u 18 sati na groblju sv. Jerolima u Gljevu. Ožalošćeni: supruga Nada, sin Ante s obitelji, kćer Klara, sin Mislav, otac Ante, majka Milica, brat Mirko s obitelji, sestra Šima s obitelji, sestra Marijana s obitelji, stric Marinko s obitelji, stric Jakov s obitelji, stric Stjepan s obitelji, obitelj pok. tete Anke, teta Pava s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivao u miru Božjem.
"Anđele, čuvaru mili, svojom snagom me zakrili. Prema Božjem obećanju čuvaj mene noću, danju. A kad s ovog svijeta pođem da u nebo sretno dođem, da se ondje s Tobom mogu vijekom klanjat' dragom Bogu!" Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 20.VIII.2019. nakon duge i teške bolesti napustila naša voljena

JASNA MATKOVIĆ

rođ. Jurkin 19.V.1961.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 24.VIII.2019. (subota) u 17 sati na mjesnom groblju Medovdolac. Ožalošćeni: majka Vera, suprug Ante, sinovi Krešimir i Patrik s djevojkom Anom, brat Miroslav, djeverovi Marijan, Marko s obitelji, Jure s obitelji, Ivan s obitelji, obitelj pok. djevera Nediljka, zaove Mara s obitelji, Anka, Smiljana s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo da nas je dana 22. kolovoza 2019. napustila naša draga supruga, majka i baka

ANA BOBAN

1939. - 2019.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u petak, 23. kolovoza 2019. u 18 sati na mjesnom groblju sv. Ante u Prugovu. Autobus polazi iz Klis Varoša u 17 sati, sa stajanjem na Megdanu. Ožalošćeni: suprug Mirko, kćer Senija, unuk Tonći, unuka Gorana s obitelji, zet Igor, obitelj pok. brata Josipa, obitelj djevera Andrije, zaova Anđelka i ostala rodbina i prijatelji. S ponosom i ljubavlju čuvat ćemo uspomenu na tebe. Počivala u miru Božjem.
S vjerom u uskrsnuće i život vječni okrijepljen svetim sakramentom blago u Gospodinu dana 21.VIII.2019. u 70. godini preminuo je naš dragi suprug, otac, djed i brat

IVAN ERCEGOVIĆ

pok. Jure 1949. - 2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u petak, 23.VIII.2019. u 17.30 sati na mjesnom groblju Sustipan u Sumpetru. Ožalošćeni: supruga Vanda, djeca Jure, Tatjana i Ante, unuci Jakov, Dominik i Ivan, zet Andrija, nevjesta Vanessa, obitelj pokojnog brata Ante, brat Zoran, brat Mario s obitelji i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Molimo priloge dati za potrebe odjela onkologije KBC Split. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo da je u 74. godini okrijepljena svetim sakramentima nakon kratke i teške bolesti preminula naša

MATIJA MIŠKOVIĆ

ud. Ante 1945. - 2019.
Prema želji pokojnice tiho je sahranjena u krugu obitelji 22.VIII.2019. (četvrtak) na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: kći Silvana i zet Robert Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 17. kolovoza u 80. godini života napustio naš dragi suprug, otac, djed, svekar i punac

STJEPAN JERKOVIĆ

pok. Jurja 28.XII.1939. -17.VIII.2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u srijedu 21.VIII.2019. na mjesnom groblju Gradina - Jelsa u 18 sati sa svetom misom. Ožalošćeni: supruga Iva, sin Jurica, kći Sandra, unučad Marko, Matea, Iva, Nina, Marija i Stipe, nevjesta Tonija, zet Marijo, nećakinje Marija i Đurđica s obitelji, brat Andrija s obitelji te mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.