S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je napustio naš dragi suprug, otac i brat

ANTE ĆOSIĆ

1937. - 2018.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se tiho, u krugu obitelji, 19.XI.2018. godine u 14 sati na groblju Crivac. Ožalošćeni: supruga Kata, sin Joško, kćer Maja s obitelji, kćer Jagoda, brat Ivan s obitelji, sestra Joza s obitelji, obitelj pok. sestre Ive i obitelj pok. brata Stipana. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo da nas je dana 14.XI.2018. u 82. godini života blago u Gospodinu napustila naša voljena supruga, majka, baba i prababa

MARIJA ŠIMAT

rođ. Šervov 1937. - 2018.
Posljednji ispraćaj voljene pokojnice bit će u ponedjeljak 19.XI.2018. u 15 sati na mjesnom groblju u Tisnom. Zahvalni Bogu za život proživljen u vjeri opraštaju se od nje: suprug Joso, djeca Ivan, Stipe i Svitlana, nevjesta Lucy, zetovi Nedjeljko i Ante, unučad Liliana s obitelji, Damian, Andrija, Luka, Joshua, Jorja, Maja, Sofija, Šime i Olivija te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 17.XI.2018. u 89. godini preminuo naš voljeni

PETAR PEROŠ

BOĆO 1930. - 2018.
Pogreb voljenog pokojnika obavit će se dana 19.XI.2018. u 15 sati na mjesnom groblju Sv. Ivana Krstitelja u Mravincima. Ožalošćeni: unuci Petar i Ivana, nevjesta Alma, sestra Kosenka s obitelji, obitelj pok. sestre Smiljane, te mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 17.XI.2018. u 79. godini života, blago u Gospodinu, napustila naša draga sestra, svastika i teta

VINKA BOŽIĆ

pok. Vice
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 19.XI.2018. (ponedjeljak) u 14.30 sati, na mjesnom groblju Sv. Mihovila u Zvečanju. Ožalošćeni: sestre Anđelka, Matija, Ljubica i Dragica, te zetovi Ante-Tonko Tičinović, Dujo Milićević i Marin Matijević s obiteljima, te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem!
U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je dana 16. studenog 2018. blago u Gospodinu preminuo u 84. godini naš dragi suprug, otac, brat, svekar, djed, ujak, rođak i zet

MIROSLAV (MIRKO) PLEADIN

pok. Grge 1935. - 2018.
Sprovod dragog nam pokojnika bit će u ponedjeljak 19.XI.2018. godine na groblju Sv. Ivana u Badnju, a pogrebna povorka polazi od mrtvačnice u 15 sati. Ožalošćeni: supruga Anđelka, sin Grgo, kćeri Antonela i Mirela, sestra Srećka, nevjesta Monika, zet Petar, unučad Anđelo, Grgur, Juraj i Nika, nećaci Anđelka, Nikola, Mile i Miroslav s obiteljima, rođaci Ante i Vesela s obitelji, šurjak Niko Mrčela s obitelji i obitelji pok. Frane i Ivice Mrčela te ostala mnogobrojna tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život. Tko vjeruje u mene, ako i umre, živjet će." (Ivan 11,25) Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 17.XI.2018. blago u Gospodinu nakon kratke i teške bolesti preminuo naš voljeni suprug, otac, djed, punac, djever i stric

LJUBO DRAGUN

1.VIII.1931. - 17.XI.2018.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 19.XI.2018. u 14 sati na gradskom groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Danica, kćeri Anka i Ivanka, zet Andrija, unuke Anita i Valentina, nevjesta Milenka, nećak Mate, nećakinja Vesna Krivec s djecom Kristinom i Gordanom te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 16.XI.2018. u 86. godini napustio naš voljeni

PETAR JELIČIĆ MIĆA

pok. Joze
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u ponedjeljak 19.XI.2018. u 15 sati na Novom groblju Solin. Za njim tuguju: sin Jozo, unučad Marijana s obitelji, Josipa, Petar s obitelji, praunučad Petar, Luca i Mateo, braća Miljenko i Pavao s obiteljima, sestre Mara, Maša i Ana s obiteljima, obitelj pok. brata Ivana te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem. Umijesto cvijeća molimo dati priloge za potrebe crkve u Ninčevićima.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i poznanicima da nas je dana 17.XI.2018. nakon kratke i teške bolesti napustila naša draga supruga, majka i baka

DARINKA ROSO

1949. - 2018.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice biti će 19.XI.2018. u 12 sati na gradskom groblju Lovrinac, a pokop na mjesnom groblju Velike Gospe u Mijacima u 14 sati. Ožalošćeni: suprug Ante, kćer Mirjana, sinovi Jozo i Luka, zet Ante Bajić, nevjeste Zlata i Milka, unučad Antonia, Ivana, Marija, Ana, Ante, Marko, Luka i Petar, obitelji pok. braće Jure, Rajka i pok. sestre Matije, obitelji pok. diverova Ivana i Joze, diver Radoslav s obitelji, zaove Iva i Danica s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji Ponosni smo što smo te imali i zauvijek ćeš ostati u našim srcima i mislima. Počivala u miru Božjem.
Napustila nas je i sklopila svoje umorne oči naša draga teta

IVA JURIĆ

rođ. Polić 14.X.1922. - 16.XI.2018.
Tiho je sahranjena 17.XI.2018. na groblju Lovrinac u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Pamtit ćemo je po blagosti, mudrosti i dobroti. Nećak Toni Polić, Nives, Bose, Saša, Neven, Luka i Roko Počivala u miru Božjem.
Nakon duže bolesti blago u Gospodinu dana 16.XI.2018. godine u 86. godini preminula je naša draga majka, baka i prabaka

SONJA MIKELIĆ

rođ. Kljaković-Gašpić 1933. - 2018.
Cijeli njen život bio je ispunjen vjerom u Boga, dobrotom i ljubavi za svoju djecu i obitelj. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 19.XI.2018. godine u 12.30 sati na vranjičkom groblju na Lovrincu. Ožalošćeni: sin Slaven, unuke Sonja i Maja, zetovi Ivan i Jakov, praunuke Laura i Emilia te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život: tko vjeruje, ako i umre, živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada." Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 17.XI.2018. godine u 80. godini života napustila naša draga majka, sestra, baka i prabaka

NEDILJKA PURKIĆ

ud. Ive rođ. Mekinić 1938. - 2018.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 19.XI.2018. godine u 13.15 sati na groblju Lovrinac. Za njom tuguju: sinovi don Jure, Joško, Ivica i Ante, nevjesta Ivanka, unuci Ivo, Matilda i Antonija sa suprugom Hrvojem, praunuk Marino, sestra Marija s obitelji, obitelj pok. sestre Mare, obitelj pok. brata Ante, obitelj pok. djevera Andrije te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je naš dragi brat, šogor, stric

DRAGAN PELAJIĆ

rođen 1933. u Šibeniku
preminuo u četvrtak 15.XI.2018. u 86. godini života. Ispraćaj dragog pokojnika bit će u srijedu, 21.XI.2018. u 14.20 u krematoriju na Mirogoju. Počivao u miru. Tugujući: brat Vojislav sa suprugom Katicom, nećakinja Đurđica, nećak Marino i ostala tugujuća rodbina i prjatelji
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 16. studenog 2018. godine blago u Gospodinu preminula u 82. godini života naša voljena majka, baka i prabaka

IVANKA PRALIJA

ud. Frane rođ. Muhvić
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u ponedjeljak, 19. studenog 2018. godine u 14 sati na gradskom groblju Kvanj u Šibeniku. Ožalošćeni: sin Mladen, kći Vlasta, nevjesta Sonja, zet Damir, unučad Kristijan, Ivan, Deni i Tea, praunuci Frane, Karlo i David te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo da nas je dana 15.XI.2018. godine iznenada u 66. godini života napustio naš dobri i plemeniti

DAMIR VERŠIĆ

1953. - 2018. HRVATSKI BRANITELJ
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će dana 19.XI.2018. godine u 14.45 sati na groblju Lovrinac. Za njim tuguju njegovi najmiliji: sestra Silvija, brat Ante, pomajka Fani, šurjak Jurica, nećaci Marin i Toni, tete, rodice i rođaci Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 17.XI.2018. u 86. godini života napustio naš dragi otac, djed, pradjed, stric i ujac

IVAN BAGIĆ (LOVAC)

1932. - 2018.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 19.XI.2018. na mjesnom groblju Svetog Martina, Mratovo u 15 sati. Ožalošćeni: sinovi Branko i Zdravko, nevjeste Anka i Marija, unučad Anita, Ivana, Martina s obiteljima, Ivan, Jelena i Vlatka, obitelj pokojnog brata Josipa, obitelj pokojnih sestara Kaje i Marije te ostala tugujuća rodbina, prijatelji i znanci Počivao u miru Božjem!
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 16. studenog 2018. godine blago u Gospodinu preminula u 87. godini života naša voljena majka, baka, prabaka i sestra

ANTULA - DINKA LJUBIĆ

ud. Luke rođ. Ležaja
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u ponedjeljak, 19. studenog 2018. godine u 14.30 sati na mjesnom groblju Sv. Ante u Zablaću. Ožalošćeni: sin Ante, kći Dina, nevjesta Marija, unučad Danijela sa suprugom Sašom, Ivana, Marko sa suprugom Goranom i Marina, praunučad Luka, Bepo i Lovre, brat Ratko s obitelji, obitelj pok. brata Ante, sestre Anica, Mira i Jadranka s obiteljima, rodica Milenka, zaova Ankica s obitelji, jetrva Anastazija s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 15.XI.2018. godine napustio naš dragi

BOŽIDAR MIJAČ

1978. - 2018.
Tihi sprovod obavljen je dana 17.XI.2018. na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: brat Marin, nevista Vera, nećak Krešimir, njegova Mare, stric Mladen s obitelji, prijatelj Andrija te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 16.XI.2018. u 89. godini života blago u Gospodinu preminula naša draga

TONKA JUKIĆ KAPIĆ

1929. - 2018.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u nedjelju, 18.XI.2018. na mjesnom groblju Sv. Mihovil - Runović u 14.30 sati. Ožalošćeni: sin Zvonimir, snaha Marija, unuci Ivan, Tomislav, Josip s obitelji i Pepo, te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 16.XI.2018. godine preminuo naš dragi suprug, otac, djed i svekar

MARKO ERCEG

1935. - 2018.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 18.XI.2018. u 14 sati na mjesnom groblju Slivno - Perković. Ožalošćeni: supruga Višnja, sin Bonaca s obitelji, sin Robert s obitelji, sestre Milka i Nada s obiteljima, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
"O Bože, zar si pozvao mene, tvoje usne moje rekoše ime" Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 16.XI.2018 godine, nakon kratke i teške bolesti, okrijepljen svetim sakramentima preminuo naš voljeni suprug, otac, djed, brat, punac i svekar

ZDRAVKO BAJAMA

(BAJO) 1954. - 2018. dragovoljac Domovinskog rata
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u nedjelju 18.XI.2018. godine na mjesnom groblju Zakučac u 14 sati. Ožalošćeni: supruga Ivanka, djeca Branko i Jelena, nevjesta Helena, zet Mirko, unučad Domagoj i Ivana, brat Neno s obitelji, sestra Meri s obitelji, punica Dinka, šure Mate i Rade s obitelji, svastika Dragana s obitelji, ujac Ante s obitelji, tete Draga, Marica i Eta s obiteljima i teta Kate te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Dana 15.XI.2018. umrla je supruga Davora, mama Nerea i svekrva Jelene

PROF. DR. SC. SANJA ČURKOVIĆ KALEBIĆ

1958. - 2018.
Pokop je, po želji pokojnice, obavljen tiho u krugu njenih najmilijih, dana 17.XI.2018. na groblju Lovrinac. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja.