IVICA KRIVIĆ

„Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive, po svojim riječima i djelima, a najviše po dobroti srca.“ I dalje živiš s nama. Tvoje sestre Anka i Marija
Posljednji pozdrav dragom prijatelju i velikom čoviku

JOZI LESKURU

a obitelji iskrena sućut. Hrvoje Rajčić s obitelji Počivao u miru Božjem.
Posljednje zbogom dragoj majci, punici, baki i prabaki

IVI

Voljeli smo te i voljet ćemo te uvijek i zauvijek. Tvoji: Marija, Nikola, Ines, Ivana, Jozo, Sara, Marin, Stella i Niko. Počivala u miru Božjem.
Posljednji pozdrav dragoj majci, baki i prabaki

IVI

Hvala ti na lijepim uspomenama, riječima i osmijesima kojima si nas obasipala. Zauvijek ćeš ostati u našim srcima. Sin Ivan sa suprugom Jagodom, unuci Anja i Gordan sa suprugom Tihanom i djecom Sunčanom, Dujom i Mirnom. Počivala u miru Božjem.
Posljednji pozdrav dragoj teti

IVA JELAVIĆ

Iskrena sućut Ivici, Jagodi i obitelji od Štefice i Melite. Počivala u miru Božjem.
Povodom smrti drage bake i strine

IVE JELAVIĆ

Izražavamo iskrenu sućut obitelji. Njezinu srčanost, vedrinu i dobrotu zauvijek ćemo pamtiti. Marko, Ivna i Mira Jelavić Počivala u miru Božjem.
Posljednji pozdrav dragoj teti

IVANKI ROGULJ

Vaši Jurica i Ćiro Gizdić s obitelji Počivala u miru Božjem.
Iskrena sućut našim dragima Nori, Brunu, Duji i Dorotei, te obiteljima Čapalija i Radica zbog gubitka drage im supruge, majke, bake i punice

ZORKE SEKE ČAPALIJA

U nadi ponovnog susreta u Vječnosti, opraštaju se obitelji Klein, Vukić i Čulić. Neka je u raj povedu anđeli. Počivala u miru Božjem.
Posljednje zbogom dragoj majci, svekrvi i baki

IVI

Hvala ti za dobrotu i ljubav kojom si nas uvijek darivala. Neka te čuvaju anđeli. Tvoji: Vido, Zdravka, Grgo, Mario, Marija i Jad. Počivala u miru Božjem.