Novosti Hrvatska

IZBOR TOP TEMA

Čitajte u 'Slobodnoj Dalmaciji'

 IZBOR TOP TEMA

IVANA MUJKIĆ, ZAMJENICA GRADONAČELNIKA PENAVE, BIVŠA PROGNANICA U GRADU POD MARJANOM Srce Vukovara je u Splitu

- Cijela Hrvatska ima svoj stav o tome što bi i kako trebalo iako nitko tko ne živi ovdje ne može znati što ćirilica znači jednoj majci koja je u Vukovaru izgubila svoje dijete. To je ono u čemu bi nas trebali ostaviti na miru - istaknula je Mujkić, koja drži da je “svaka optužnica, svaki pronađeni nestali nekakav pomak”.

UČINCI LIBERALIZACIJE TRŽIŠTA PRIJEVOZA PO GRADOVIMA Sad svi mogu u taksi

Manja cijena i veća dostupnost, prilika za nove tržišne izazove i radna mjesta učinci su liberalizacije taksi-usluga, što se odrazilo i na društvo u cjelini. Međutim, gradonačelnici pojedinih turističkih središta, u prvom redu Dubrovnika, smatraju da je pridonijela i velikim prometnim gužvama.

U SUBOTU ODLUČNI DVOBOJ SA SLOVAČKOM U igri Euro i 10 milijuna eura

Kad je posljednja utakmica valifikacija presudna za plasman - 'vatreni'  ne gube bodove koji im trebaju.

'POVIRILE' NA HVAR I - OSTALE Maslinarke s kontinenta

Lana je rođena Zagrepčanka, a po struci arhitektica, Irena je fitofarmaceutkinja rođena u Ivanić Gradu, a Nevenka se udala za otočanina i napustila Dolac Donji na omiškom području, ali svima im je zajednička bezuvjetna ljubav prema maslini.

NASELJE SRETNIH LJUDI Tromilja, šibenski Beverly Hills

- Ja sam ovdje došla - iz grada na selo - u sedmom mjesecu ove godine. I preporodila se u ova tri i pol mjeseca! Nikakve ja veze s Tromiljom prije toga nisam imala. Meni je grad Šibenik kao hrvatskom branitelju dodijelio teren - kaže nam rođena Zagrepčanka Ljiljana Inkret.

Naslovnica Hrvatska