Novosti Hrvatska

Izbor top tema

Čitajte u 'Slobodnoj Dalmaciji'

Izbor top tema

AFERA ILI IZMIŠLJOTINA MINISTRA BiH... Jesu li hrvatski špijuni vrbovali vehadije?

'Tijekom 2018. godine hrvatski obavještajci su više puta isljeđivali Č.H. prilikom prelaska granice, a od njega su zatražili da po povratku u BiH, na području Doboja, preuzme paket s naoružanjem, te da ga odnese u mesdžid Stranjani kod Zenice', tvrdi sarajevski magazin 'Žurnal'.

ŠIBENSKI PRIMJER RASIPANJA NAŠEG NOVCA Jedna lučka uprava, a tri ravnatelja

Masovno 'nagrađivanje' lojalnih stranačkih vojnika ili koalicijskih partnera poslom moguće je dokazati na primjeru svakoga grada, općine ili županije, ali neki primjeri su zaista nevjerojatni. Tako su u Lučkoj upravi Šibenik plaću istodobno primala tri ravnatelja – jedan je od primjera rasipanja javnog novca u "Crnoj knjizi" Udruge poreznih obveznika "Lipa".

PAD FACEBOOKA I INSTAGRAMA DONIO I PUNO TOGA DOBROGA Upoznao sam roditelje. Fini neki ljudi...

Najveći pad koji je ikad zadesio društvenu mrežu Facebook, prekid rada koji se, počevši po ovdašnjem vremenu u srijedu predvečer, protegao na vječnost od petnaestak sati, utjecaja je imao na korisnike širom svijeta, uključujući i one u Hrvatskoj.

ŠESTORICA UHIĆENIH SPLIĆANA DOBILA POSEBAN TRETMAN NA BILICAMA Divljali na sudu, pa razdvojeni u zatvoru

Prema rješenju o provođenju istrage skupini prijeti kazna od najmanje deset godina do dugotrajnog zatvora jer su osumnjičeni za najtežu kvalifikaciju počinjenja kaznenih djela u sastavu zločinačkog udruženja.

BIROKRATSKA GENIJALNOST SPLITSKE UPRAVE 'Za zakup štekata traže da platim dug prethodnika od 120.000 kuna!'

Stručne službe su zauzele stav da se površine ne daju novim korisnicima dok se ne riješe ranija potraživanja, jer su dužnici u većini slučajeva isti korisnici s novootvorenim tvrtkama - ističu iz gradske uprave.

U OŽUJKU NIJE BILO LJEPŠE OD DUBROVAČKIH ZIDINA Fotku mjeseca snimila sestra Ružica

Fotografiju s motivom gradskih zidina autorice Ružice Dodig, dubrovačke časne sestre, poznata kompanija Nikon na svojoj Facebook stranici izabrala je za fotografiju ožujka 2019. godine. Ovo je prvi put da je časna Ružica svoju fotografiju poslala na Nikonov fb profil - i odmah fotka mjeseca!

U PETAK U SLOBODNOJ PRILOG ZA UREĐENJE DOMA 'PROSTORIJA'

Naslovnica Hrvatska