Novosti Crna kronika

pšpolocija objavila detalje

U nesreći kod Knina poginula mlada vozačica: zbog velike brzine Fiat prešao na suprotnu stranu kolnika i sletio u odvodni kanal

pšpolocija objavila detalje

Šibensko- kninska policija objavila je detalje prometne nesreći koja se dogodila 19. lipnja oko 22.10 sati na državnoj cesti D-33 u mjestu Uzdolje, u kojoj je smrtno je stradala 25-godišnjakinja Ines S. Nesretnoj djevojci je nakon pružene liječničke pomoći u kninskoj bolnici 20 minuta iza ponoći konstatirana smrt, piše Šibenski.hr.

Tijelo preminule je prevezeno na Odjel patologije, gdje će se obdukcijom utvrditi uzrok smrti. U ovoj prometnoj nesreći 33-godišnjak je zadobio lakše ozlijede s mogućnošću prekvalifikacije i zadržan je na daljnjem liječenju u toj bolnici.

- Prema do sada utvrđenom uzrok prometne nesreće je neprilagođena brzina kretanja, zbog koje je vozilo Fiat 500, šibenskih registracijskih oznaka prešlo na suprotnu stranu kolnika, sletjelo u odvodni kanal, gdje se prevrće i udara u betonski potporni zid i zaustavlja na travnatoj površini. Sve druge okolnosti ove prometne nesreće se utvrđuju- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko- kninske.

Naslovnica Crna kronika