Novosti Biznis

ada mall

U susjedstvu otvoren najveći šoping centar u regiji, hoće li i Hrvati pohrliti? Proteže se na 90.000 'kvadrata', prvi put vrata otvaraju i neki od najprestižnijih svjetskih brendova

ada mall

U samom centru Beograda ovih dana otvoren je drugi najveći shopping mall u gradu, Ada Mall.

Izgradnja ovo trgovačkog centra koji se proteže na 90.000 četvornih metara i tri kata započela je 2017. godine, a procjenjuje se da je investicija vrijedna 100 milijuna eura.

U prostorima centra uz poznati H&M po prvi put svoja vrata otvorili su i neki od najprestižnijih svjetskih brendova poput The Body Shopa, Piazza Italia, Kiehl's, Lee Cooper i drugi.

Iako u novom mallu nije otvoren dućan najomiljenijeg španjolskog benda mladih trendseterica, Zare, svoje mjesto pronašao je CineStar, dok je treći kat ostavljen za kafiće i restorane uz terasu na otvorenom, piše N1.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić istaknuo je, prenosi Novac.hr, kako će ovaj centar otvoriti oko 1.000 novih radnih mjesta.

- Prije dvije godine na ovom mjestu bila je stara i napuštena tvornica, a danas imamo objekt u kojem će Beograđani moći provoditi svoje slobodno vrijeme i obavljati kupovinu. Ovakve investicije su od velikog značaja za grad, a pokretanje ovakvog centra označava i više novca za izgradnju novih škola, bolnica ili drugih infrastrukturnih objekata – poručio je Radojičić.

Radno vrijeme centra je od 10:00 do 22:00 sata, a posjetiteljima će na raspolaganju biti 1.000 besplatnih garažnih parnih mjesta.

Naslovnica Biznis