Mozaik Život

IDEMO U PRIRODU

Mislili ste da ovakve planinske kolibe postoje samo u filmovima? Imamo ih i mi, iz jedne od najljepših u Hrvatskoj ne bi htjeli izaći; U drvu i kamenu vlasnici su 'skrojili' pravu oazu za bijeg

 IDEMO U PRIRODU

Mnogi će se zakleti da se u Gorskom kotaru nalazi  najljepša planinska koliba u Hrvatskoj. Mi ne tvrdimo da to i jest, ali činjenica je da se nalazi na sjajnoj lokaciji i da je prešarmantno opremljena.

U kraju u kojemu se snimao kultni "Winnetou" vlasnici su kolibi dali "viši smisao" i nazvali je vila, a svojom pozicijom na brdu poviše fužinskog jezera Bajer planinska koliba u startu ima adut koji osvaja.

Staklene stijene uz prekrasan pogled nude i super iskorišten prostor na terasi za druženje i gradelavanje, makar u mjesecima prije snijega, a sjajna lokacija zaštićena od znatiželjnih pogleda i priliku za "hvatanje boje" u sunčanim zimskim danima.

Dakako da je kupaonica "pojačana" jacuzzijem, a s drvom i kamenom kao glavnim materijalima iskorištena je "svaka buža" u prostoru, pa i ona ispod stepeništa.

Kako su vlasnici zamislili svoju planinsku bajku, pogledajte u fotogaleriji.

 

Naslovnica Život