Mozaik Život

tko bi rekao?

Drmao je u 'Genima kamenim', ali... Poslušajte kako je okorjeli roker dodatno raznježio romantičnu baladu grupe Providenca

tko bi rekao?

Splitska grupa Providenca s pjevačicama Zoricom Bučić i Mirellom Meić na scenu je izbacila novu pjesmu i spot pune ljubavi i emocija kojom potiče ljude da što više vole, sanjaju i uživaju u životu. Za glazbu i aranžman zaslužan je Ante Pupačić Pupi, hrvatskoj javnosti najpoznatiji po čuvenom solu u pjesmi '"Geni kameni".

 

 

- Kad mi je Mirella pokazala stihove koje je napisala, odmah smo se dogovorile kako ih treba uglazbiti. Pjesma je puna ljubavi, emocija i univerzalna je. Pupi je glazbom divno obojao stihove, a mi smo joj čini mi se, udahnule život našim glasovima. Nadam se da će je i publika prigrliti - kazala je Zorica Bučić.

- Možda se čini kako smo nas dvije i Pupi neobičan spoj, ali to nije baš tako. Ljudi koji ga dobro ne poznaju misle kako je on žestoki  roker, no on je najveći emotivac kad uzme akustičnu gitaru u ruke. Odavno smo htjeli napraviti nešto ovako, ali je svatko od nas uvijek bio u nekom svom životnom rasporedu - ispričala je pjevačica Mirella Meić.

Video spot za pjesmu* ''Sanjaj''* napravio je *Matko Petrić*. Matko je glazbenik koji i svira s Providencom, a upravo on im je dao neke ideje oko ove pjesme. Glazbenice su naglasile kako im je želja s ovom pjesmom poslati poruku "da ne zaboravimo sanjati u ovo predbožićno vrijeme".

 

Naslovnica Život