Mozaik Život

bmw serije 8 Coupe

Stvoren da oduševljava: izvanredne performanse, emocionalan dizajn i vrhunski luksuz

bmw serije 8 Coupe

BMW serije 8 Coupé u carbon black boji stigao je u Hrvatsku i izložen je u BMW Tomić City Store poslovnici na zagrebačkom Rooseveltovu trgu.

Svjetska pretpremijera modela održana na Auto showu bila je prva prilika za upoznavanje s ovim automobilom čiji je prvi hrvatski primjerak od sada dostupan na prodaju.

Svi zainteresirani imaju priliku vidjeti najsnažniji BMW M850i xDrive Coupé s 4,4-litrenim V8 motorom snage 530 KS. Upravo izloženi BMW serije 8 ujedinjuje karakter sportskog automobila s duhom BMW-ove luksuzne klase stvarajući pritom potpuno novi standard estetike u autoindustriji, poručuju iz Tomić & Co.

Ovaj model, stvoren da oduševljava, s nestrpljenjem je iščekivan i na globalnoj razini. Sportska vanjština tzv. džentlmenskog trkača impresionira na prvi pogled. Pod karbonskim krovom kojim je naglašen njegov trkaći karakter, kombiniraju se vrhunske performanse, inovativne tehnologije i visoka kvaliteta materijala izražena kroz mnoštvo premium detalja.

Primjerice, ručica mjenjača izrađena od precizno obrađenog komada stakla ostavlja dojam skupocjenog dijamanta u čijem se središtu ocrtava oznaka 8.

Novi V8 motor s nevjerojatnom isporukom snage i akustike ima svoj debi upravo na ovom modelu. Agregat s osam cilindara za samo 3,7 sekunde postiže brzinu od 100 kilometara na sat. Uz luksuzni ambijent prilagođen sportskom doživljaju vožnje, uklapa se u životni stil onih koji teže uspjehu te uz ljubav prema dizajnu zahtijevaju i vrhunsku kvalitetu izrade svih elemenata, kažu u Tomić & Co.

Prema njihovim riječima, BMW serije 8 Coupé je automobil kakav sanjaju mnogi. Objedinjuje izvanredne performanse, emocionalan dizajn, vrhunski luksuz te napredne značajke opreme kada su u pitanju tehnologija prikaza i kontrole, pomoći vozaču i povezanosti.

Upravo je korištenje vrhunske tehnologije koja predvodi novi smjer u dizajnu BMW modela, ovaj automobil učinilo i više nego dostojnim nasljednikom prve serije 8. Između 1989. i 1999. godine predstavljala je vrhunac ponude BMW-a te je u svijetu automobila vrlo brzo zaslužila legendarni status.

Genetski kod izvornog modela nedvojbeno se može prepoznati u ovom novom, usavršenom nasljedniku sada dostupnom svim zainteresiranima.

Naslovnica Život