Mozaik Život

Uzavrela atmosfera

'Ultra anđelice' nikad nisu bile ovako zavodljive: oskudni bikiniji na zastave sve su što nose na sebi, partijaneri se već pomamili, neki i 'zaljubili'

Uzavrela atmosfera

Kao i prethodnih godina, za podizanje atmosfere na 'Ultri' zadužene  su, među ostalima, i službene 'anđelice' festivala. Zgodne dame odjevene su u provokativne bikinije na kojima tek kad se malo bolje zagledate, možete uočiti obrise raznih zastava iz svih dijelova svijeta. Za ništa više od obrisa ionako nema prostora.

Ljepotice paradiraju unutrašnjošću Poljuda, a na pozornici su strateški podijeljene, kako bi svaki kutak bio pokriven njihovim zanosnim pojavama. Možete samo misliti kako na njih reagira ekipa u prvim redovima, ionako dovoljno 'nabrijana' od glazbe... Dodajte u kombinaciju zavodljiv ples ovih djevojaka i gotovo da možete osjetiti uzavrelu atmosferu.


I na društvenim su mrežama cure pravi hit, a unazad nekoliko dana pobrinule su se da dovoljno zaintrigiraju pratitelje, tako da vjerujemo da su i one na svoj način pridonijele posjeti, barem ako ćemo se voditi komentarima.

Neki su, naime, izjavili kako su se već 'zaljubili', pa ne mogu dočekati festival da predmet svoje želje vide i uživo. Tko zna, možda se s ovogodišnje 'Ultre' izrodi i koja ljubavna priča...

 

Thank you @finalkid for always capturing the moment 🇭🇷

A post shared by Ultra Angels™ (@ultraangels) on

 

Naslovnica Život