Mozaik Showbizz

'kod tarika na repeticije'

'Kako dopuštate da se tuđi državljanin izruguje našim ljudima?': možete li vjerovati da je ovo bio najsporniji moment 'Supertalenta'? Je li vama ovaj nastup gledljiv ili uvredljiv?

'kod tarika na repeticije'

U zadnjem izdanju "Supertalenta" publiku i žiri najviše je osvojila Kathy Donert, 36-godišnja Mađarica rođena u cirkuskoj obitelji, gdje je i naučila vještinu s kojom se predstavila hrvatskoj publici.

Bosanac koji je osvanuo kao Mamić 'priprijetio' je Martini Tomčić, Mađarica je 'tricom' i kolaboracijom sa suprugom oduševila u 'Supertalentu'

No dan kasnije na društvenim mrežama nitko ne komentira Kathy, ali se zato zahuktala poprilična rasprava oko nastupa državljanina BiH, Mihaela Rake, koji je nastupio kao imitator i "skinuo" Tuđmana, Mamića i Bandića.

Mnogima je to bilo zabavno, mnogima loša razina oponašanja, ali dobrom dijelu i, vjerovali ili ne, uvrijedljivo.

"Loša imitacija, trebalo mi je duže da pogodim o kome je riječ, da nema iza slika od njih, ne bi znao o kome se radi, nedovoljno uvjerljivo, viđao sam bolje"

"Ni M od Mamića'

"Loše loše, ni toliko zabavno ni uvjerljivo. Po meni, ovo nije upalilo" - redala su se mišljenja gledatelja.

"Neka ide kod Tarika Filipovića na tečaj" - zaključio je jedan.

No gospođa je bila najžešća.

"Kako možete dozvoliti da se netko, tuđi državljanin, izruguje našim ljudima, ma kakvi oni bili! To vam može biti smiješno na pijaci, a ne na televizji. Ajd što je Maja, ali Martina,  ne mogu vjerovati" - zamjerila je oštro gospođa.

Da čujemo vaše mišljenje: je li ovo vama bilo gledljivo ili uvrijedljivo?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koja imitacija vam je bila najbolja? 🤔 #NovaTV #SupertalentHR #Supertalent #GotTalent

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

 

 

Naslovnica Showbizz