Mozaik Showbizz

JEDVA ČEKAJU

'Nekad su cure vrištale za nama, danas su majke, ali grudnjaci i dalje lete!': Aki se smije pred splitski koncert, za kojeg je 'Parni valjak' baš 'nabrijan', stiže i brass sekcija

JEDVA ČEKAJU

"Nekad su klinke vrištale za nama, sada su te iste djevojke postale mame, pa čak i bake..." - smijao se Aki Rahimovski nedavno u intervjuu za "Slobodnu Dalmaciju".

'Otamo si odakle ti je žena!': Hus otkrio da cijeli život ljubi Splićanku, ali i čiju spizu obožava u Splitu; Aki je 'trefio' liječnika koji mu je ugradio stentove, evo što mu je rekao

U razgovoru s našim novinarom priznao je kako bend, unatoč impresivnim glazbenim godinama, albumima i hitovima, još uvijek ima potrebu za dokazivanjem.

"Kad te prati glas i rejting kakav mi imamo, onda ga moraš opravdati. Kad nismo na putovanjima i ne sviramo, stalno nešto stvaramo. Još uvijek nama na koncertima iz publike stižu medvjedići i grudnjaci. Sve su veći!" - veselo će Aki.

Parni valjak je danas odletio za SAD, gdje imaju dogovorene koncerte, a odmah po povratku u Hrvatsku pripremaju spektakl koji im je osobito važan, onaj u Spaladium Areni, dogovoren za 2. studenog.

"Splite, spremni smo!" - poručili su preko svoje press agentice.

Za Split najavljuju i glazbena pojačanja: trubače, ''stringove'' i pedal steel gitare, koje će demonstrirati i na novim pjesmama s recentnog albuma ''Vrijeme''.

U Spaladium Areni će, dakako, grmjeti i stari hitovi poput "Stranice Dnevnika", "Molitve", "Ljubavne", "Jesen u meni", "Sve još miriše na nju"...

- Ako osvojiš Split, osvojio si Dalmaciju. Mi smo to odavno napravili, a sad samo dokazujemo da možemo to ponovno. Volimo doći u Split, ma jedva čekamo! - poručio je Aki pred let.

Naslovnica Showbizz