Mozaik Showbizz

kultna fotografija

Punih 27 godina nakon 'The Bodyguarda' Costner otkrio tajnu filmskog megahita, krije se na plakatu; Progovorio i o iskrama koje su frcale između njega i Whitney

 kultna fotografija

Punih 27 godina nakon što je snimljen filmski megahit "The Bodyguard" glavna muška zvijezda, filmski tjelohranitelj pjevačice Whitney Houston, Kevin Costner otkrio je tajnu koja se krije iza poznatog filmskog plakata.

Dosad se, naime smatralo da Costner u naručju nosi Whitney Houston, ali sad je glumac otkrio kako to nije bila ona već njena dvojnica.

- Whitney je otišla kući, a ta djevojka koju nosim u naručju je njena dvojnica. Glava joj se ne vidi jer je naslonjena na moje rame. Bila je uplašena, jer se radilo o sceni u kojoj masa prekida njezin koncert - rekao je Costner za EW.

Odmah je bio uvjeren da će to biti odlična fotografija za filmski poster.

- Tu fotografiju sam izabrao zato što je slikao moj prijatelj Ben Glass. Poslao sam je Warner Brothersu i rekao: 'Evo postera' - prisjeća se Costner.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CINEMA OST (@cineost) on

 

 

Ipak, nije sve bilo tako jednostavno. Producentima se nije svidjelo što se na fotografiji ne vidi lice Whitney Houston budući je bila velika zvijezda u to vrijeme i njezino bi lice zasigurno privuklo brojnu publiku.

Ipak na koncu je izabrana fotografija s dvojnicom.

Poznato je kako je između Costnera i W. Houston na snimanju „Tjelohranitelja" postojala jaka kemija, poput one u nedavnom hitu 'Zvijezda je rođena' između Lady Gage i Bradleya Coopera.

Costner i Whitney Houston ostali su i nakon filma u dobrim odnosima, a na njenoj sahrani 2012. godine upravo je Costner održao govor.

Za EW je ispričao kako je za iskre koje su frcale na snimanju zaslužan scenarist Lawrencea Kasdana.

- Način na koji je pisan tekst stvarao je iskre. Riječi su stvarale kemiju – poručio je Costner.

 

Naslovnica Showbizz