Mozaik Showbizz

SVI JE VOLE

'Izvukli smo neke iz naftalina... ovako ide ova!': Doris objavila posebno drag moment sa splitskog koncerta, fotogalerija svjedoči da je bilo puno do 'čepa', pogledajte kako se ekipa zabavljala

SVI JE VOLE

"Za ovaj koncert smo se posebno pripremali... izvukli smo neke pisme iz naftalina! Ovako ide ova..." - najavila je Doris Dragović u prepunom splitskom klubu "Vanilla", koji ju je dočekao "do čepa" pun raspoloženih obožavatelja, koji nisu mogli dočekati da splitska diva krene s brojnim hitovima.

"Kao ploča šahovska, crno-bijela sudbina..." - grmjelo je s pozornice i ispod nje kad je Doris podsjetila na jedan od rjeđe izvođenijih hitova na koncertima, pjesmu "Nešto što je od Boga".

Premda je riječ o pjesmi izdanoj prije 23 godine, dakle taman u vrijeme kad se dobar dio razgaljene publike tek rodio ili činio prve korake, koja se i ne može često čuti u eteru, činilo se da je u Splitu - svi znaju.


Pjevala se naizust, kao i druge Dorisine pjesme poput "Marijae Magdalene", "Malo mi za sriću triba", "Šakom o stol", "Jedini"...

Kao da je svojom glazbom generacije koje dijeli više desetljeća "spakirala" u balon čiste ugode i zadovoljstva, Doris je opet pogodila žicu i kod mnogih stvorila želju da ne prođe puno vremena do njenog sljedećeg velikog koncerta u Spaladium Areni.

Dio nezaboravne atmosfere možete pogledati i u FOTOGALERIJI KLUBA.

Naslovnica Showbizz