Mozaik Showbizz

STIŽE BEBICA!

Ne trebaju popularnom Joli dodatni poticaji! U obitelj Čagalj stiže četvrto dijete: 'Ne mogu riječima opisati koliko sam radostan što me opet čekaju pelene, dudice, bočice...'

STIŽE BEBICA!

Jedan od naših najpoznatijih glazbenika Joško Čagalj Jole i supruga Ana očekuju četvrto dijete, ekskluzivno donosi Gloria. 

- Ne mogu riječima opisati koliko sam radostan što me opet čekaju pelene, dudice, bočice... Pjevanje je moja velika ljubav bez kojeg ne mogu zamisliti ni jedan dan, ali ništa mi nije sveto kao obitelj. Ovih smo dana rekli i ostatku naše obitelji koja je, naravno, jednako radosna kao i mi - kazao je Jole.

Ana je u trećem mjesecu trudnoće, a prinova bi trebala stići 6. prosinca.

- Prva dva i pol mjeseca su mi bila prilična teška, i to ne samo radi bolova u vratu. No, sada sam odlično, nemam mučnina, a udebljala sam se svega par kilograma - otkrila nam je Ana.

Par već ima tri djevojčice, Ivu (12), Emu (10) i Tiju (7) koje se također vesele bratu ili sestri, a Jole je oduvijek znao da želi imati veliku obitelj.

- Volio bih imati četvero djece. I ja sam iz velike obitelji, a sa svoja dva mlađa brata odlično se slažem", izjavio je splitski pjevač još prije dvanaest godina, kad mu se rodila prva kći Iva. 

Naslovnica Showbizz