Mozaik Showbizz

'JA BI TIJA BIT'

Armin Malikić je pobjednik showa 'Zvijezde-ljetni hit'; Premijerno izveo Huljićevu pjesmu s kojom će nastupiti na Splitskom festivalu, poslušajte!

'JA BI TIJA BIT'

Lina PejovskaIvan Vidović, Lucijan Janko KrnicArmin Malikić i Andrea Kadić petero je mladih talenata koji su se večeras u RTL-ovu showu "Zvijezde-ljetni hit" borili za pobjedu. Konkurencija je bila itekako jaka, a pedeset tisuća kuna i hit Tončija Huljića koji će izvesti na Splitskom festivalu naposljetku je pripao 27-godišnjem Arminu. Ovaj mladić iz Tuzle inače je apsolvent na Medicinskom fakultetu, a već neko vrijeme sam piše i sklada pjesme. 

- Uvijek sam nervozan pred zadnju emisiju jer znam da moraju ispasti oni koji ne trebaju, jer zapravo svi trebaju pobijediti. Snađite se sad, nađite rješenje, očajan sam - kazao je Huljić na početku večeri koja je donijela pregršt odličnih izvedbi, ali i teških odluka za žiri, kojeg uz Huljića, čine Nina Badrić, Petar Grašo, Andrea Andrassy i Branko Đurić Đuro. 

Nije li ovo show u kojem bi natjecateljima trebalo biti teško, a ne žiriju - zapitao se Huljić. Ubrzo je došao trenutak za zbrajanje bodova žirija, a u TOP 3 prošli suIvan Vidović, Andrea Kadić i Armin Malikić. 

Drugi krug otvorila je Andrea i to zahtjevnim Vanninim hitom "Daj mi jedan dobar razlog", a potekle su i suze radosnice.

- Tu gdje si došla, to mjesto tebi apsolutno pripada. Još si nešto drugačije sada pokazala. To da u finalu s tolikom mentalnom snagom i lakoćom izdominiraš nad ovom pjesmom koja je izuzetno vokalno teška… Ti si apsolutno gotova, prava pjevačica pred kojom stoji jedna velika i duga karijera - kazala joj je Badrić.

Ivan Vidović za svoj je solo nastup odabrao emotivnu Gibonnijevu pjesmu "Dobri judi" te priznao da je sada napokon zadovoljan sobom. Zadovoljni su bili i članovi žirija.

- Posebno treba naglasiti tu prirodnu kretnju, sugestivnost koja je puno zrelija od godina koje nosiš - naglasio je Tonči

Armin Malikić na svoj je način donio pjesmu "Pričaj mi o ljubavi" grupe Đavoli, a žiri je ustao te mu zapljeskao.

- Ti si ljubav. Nikad u životu to ne bih rekao, možda sada i uvrijedim nekoga, ali rijetko kad se u životu dogodi da kažem da je nešto bolje od originala - iskren je bio Đuro.

Ipak, u idući krug natjecanja moglo je proći samo dvoje od njih, a odluka je pala na Ivana i Armina koji su zatim izveli Huljićev hit "Ja bi tija bit" koji je naposljetku i pripao pobjedniku.

- Bit ću lažno skroman. Pjesma je tu i oni je znaju. Ja ne znam tko će biti pobjednik, svi su od reda bili različliti, i nije bilo moguće napisati pjesmu koja sto posto odgovara svima. Gađao sam neku sredinu i jako mi je drago što se svima njima svidjela pjesma - priznao je Tonči, a sada preostaje za vidjeti kako će je Armin 6. srpnja predstaviti na splitskim Prokurativama.

 

Naslovnica Showbizz