Mozaik Showbizz

OPET LJUBI

Ovo je muškarac koji je zaveo Snježanu Mehun, razotkrili su se tulumareći u Dubrovniku; Dogodila se kemija, kažu prijatelji 

OPET LJUBI

Modna kreatorica i najpoznatija poduzetnica u hrvatskoj "celebrity zoni", Snježana Mehun, opet strasno ljubi.

Za razliku od prošle najpoznatije veze, one s osam godina mlađim manekenom Mihaelom Galekovićem, s kojim je provela deset zajedničkih godina, od toga posljednje četiri u braku, srce temperamentne plavuše ovaj put je osvojio nekoliko godina stariji austrijski poduzetnik iz Beča, Franz Schillinger.

A kako Franz izgleda otkrila je objavom na instastoryju, iz koje je vidljivo da joj je pravio društvo u Dubrovniku, gdje je Snježana sudjelovala u programu izbora za Miss Dubrovačko-neretvanske županije, na kojem su natjecateljice nosile i haljine njezinog brenda Duchess Womenswear .

Instagram je otkrio i kako su Schillinger i Snježana dobro zatulumarili u popularnom klubu Revelin, te fino papali, sve u društvu zajedničkih prijatelja.

Koliko je Sneky, kako je prijatelji zovu, uživala u Gradu svjedoče njezine brojne objave, između ostalog i ona na kojoj nije "ispala" najsavršenije, jer je fotografa tek podučavala kako je treba snimiti.

"Sve je bolji i bolji i svjesan da neću odustati kada zapnem od dobre fotke, jer morali smo ovjekovječiti dolazak s plaže u u najnovijem srebrnom kaftanu" - objasnila je uz snimku, čiji je autor, vrlo moguće, upravo njezin novi dečko. 

Mehun nije htjela komentirati novu vezu, pišu 24sata, no kako se doznaje od njenih prijatelja, jako je sretna. S Franzom se navodno upoznala preko zajedničkih poslovnih partnera, a iskre su planule prije dva mjeseca. 

- Provodili su puno vremena zajedno i dogodila se kemija – ispričali su prijatelji para. 

Naslovnica Showbizz