Mozaik Showbizz

NOĆ PREPUNA UZBUĐENJA

Solinjanka Filomena se od iščekivanja i stresa srušila u nesvijest u 'RTL-ovih 'Zvijezdama': Ne vidim, ne čujem nikog i odjednom Petar Grašo! San svake žene...

NOĆ PREPUNA UZBUĐENJA

Uz Armina Malikića i Andreu Kadić, koji su briljirali u sinoćnjem izdanju RTL-ovih Zvijezda i pobrali maksimalan broj bodova, u top 7 i borbu za glavnu nagradu, 50 tisuća kuna i nastup na Splitskom festivalu, ušli su, nakon a capella izvedbi i vijećanja žirija, i Lina Pejovska, Ivan Vidović, Dženana Manov, Lucijan Janko Krnic i Filomena Puljiz.

Solinjanka Filomena sinoć je imala posebno uzbudljivu večer, toliku da se od stresa, adrenalina, iščekivanja i nejedenja - srušila u nesvijest.

Hoće li Solinjanka biti veća atrakcija od Kate Dizalice u RTL-ovim 'Zvijezdama'? Filomena kao hobi navela molitvu i pozivom šokirala Huljića; Gledatelji Nini zamjerili dekolte

Dok su natjecatelji, naime, pored Antonije Blaće na pozornici iščekivali krajnji ishod pjevačke večeri, Filomeni je bivalo sve lošije, što je iz žirija, čini se, prva uočila Andrea Andrassy.

"Čekajte, čekajte, curi je loše!" - viknula je prema ostalim članovima žirija, a Filomena se u tom trenu srušila na pozornici.

Što se točno dogodilo, temperamentna Solinjanka, koja se sinoć vokalno željela dokazati izvedbom pjesme Zorice Kondže, ovako je objasnila:

"Što bi se reklo, spojilo me! Možda sam se preforsirala, jednostavo vrućina mi je krenula od dolje prema glavi, gledam u Andreu, Andrea prema meni pita: Jesi dobro? Ja ono: Ne... i samo puf!

Vidim svitlo, ne čujem nikog...

Vidim svitlo isprid sebe, ne čujem nikog i odjednom... ugledam Petra Grašu! San svake žene!" - smije se Solinjanka kojoj je, Đuro, za svaki slučaj kad je odlučeno da prolazi u top7, na pozornicu ispred nje stavio štramac za more.

Filomena je prije svog nastupa rekla je da joj je san pjevati na Splitskom festivalu, pa ne čudi što je odabrala pjesmu vokalno prezahtjevne Zorice Kondže, izvedenu upravo na Prokurativama, "Tako je lako".

''Pjevala si pjesmu moje prije Zorice i, nemoj se naljutiti, meni si bila čak jedna od boljih kandidatkinja u grupnoj izvedbi. Ali ovdje je tonalitet bio fulan, a postalo mi je dobro tek kad ti je glas napukao i postao rašpast...'' - komentirala joj je Nina Badrić.

Andrei Andrassy se svidjela njezina samouvjerenost, Đuro je isto pohvalio, a Grašo je priznao da se od nje puno očekuje.

''Pazi da te ne pojede vlastita želja, jer je tvoj talent velik" - dao joj je savjet iskusni Grašo.

Pola sata kasnije od pustih emocija i želje Filomeni je i pozlilo.

Ali kako je ispričala da sama sebi objasni: "Ajmo File, to je sad to, daj sve od sebe!", ne treba uopće sumnjati da ćemo od ove djevojke dobiti još strastvenih izvedbi.

Naslovnica Showbizz