Mozaik Showbizz

'ŽUTA MINUTA'

Ivića Pašalića rijetko viđamo, guštao je na premijeri svojih splitskih prijatelja; Njegovu suprugu i Vjekoslavu veže još jedna zajednička strast

'ŽUTA MINUTA'

Glumci Hana Hegedušić i Igor Barberić režirali su glazbenu komediju "Žuta minuta", čija je premjerna izvedba sinoć nasmijala mnogobroju publiku u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

Kroz audiciju za mjuzikl, naime, prošetala je cijela plejada osebujnih likova, u kojima su, među ostalim, uživala i brojna poznata lica poput obitelji Huljić, koja je involvirana u mjuzikl, očekivano i Jelena Rozga, nekima neočekivano Ivić Pašalić sa suprugom Ksenijom.

Upućeni ipak znaju da su Huljići i Pašalići dugogodišnji obiteljski prijatelji, a gospođa Ksenija i Vjekoslava Huljić očito vole i istu nijansu plave boje.

Bile su tu i glumice Mila Elegović i Petra Kurtela, TV voditeljica Mia Kovačić, modni dizajner Zoran Aragović, Rene Bitorajac sa suprugom, Miro Gavran, Tomislav Petranović i mnogi drugi.

Glazbu i stihove zaraznih songova, dakle, potpisuje najpoznatija hrvatska glazbena radionica, splitska familija Huljić.

"Komad je naš prvi obiteljski projekt: ja potpisujem tekstove, a njih troje glazbu. Golemi dio posla obavio je glumac Igor Barberić, koji u ovom polumjuziklu glumi čak pet uloga" - komentirala je Vjekoslava Huljić u velikom intervjuu koji je ovih dana dala za "Slobodnu".

Vjekoslava Huljić nas je primila doma: Tonči ne kuha, ne ide u spizu, ne plaća račune, ali bih ga uvijek izabrala; Najdivniji je otac, a kad je Hanu vidio s dečkom doživio je šok!

Otkrila je tada i da će već zna koje će odjevne kombinacije nositi na svoje dvije premijere, večeras u Zagrebu, naime, predstavlja svoj 11. roman "Moje ljeto s Picassom".

"Volim modele splitskih dizajnera Marije i Jurice Pirić te Anamarije Asanović. U Tončev odjevni stil se ne miješam, premda me on na svojim koncertima često u šali proziva za njegove osebujne kreacije sa šljokicama i cvijećem..." - nasmijala se splitska autorica.

Naslovnica Showbizz