Mozaik Showbizz

ŠUŠKA SE ŠUŠKA

Misteriozni plakati osvanuli na ulicama Splita i zaintrigirali građane. Evo o čemu se radi 

ŠUŠKA SE ŠUŠKA

Na brojnim lokacijama u Splitu uočeni su zanimljivi plakati koji ne otkrivaju puno ali se šuška da je riječ o dolasku velikih glazbenih zvijezda.

Na našu adresu još nije stigla potvrda o kome i čemu se radi i da li je uistinu riječ o glazbenom događanju ali svakako je znakovito to što se na plakatima nalazi riječ Split koja se ponavlja tri puta.

Otkako su najavili svoj povratak na scenu, Swedish HouseMafia, objavila je slične tajanstvene plakate u Mexicu i Stockholmu pa nije ni čudo da su jučer glavna tema na svim društvenim mrežama bili upravo ovi tajanstveni vizuali. 

Organizatori festivala ULTRA Europe kao imenagement najpopularnijeg DJ trojca nisu komentirali ove špekulacije, a kako će uskoro biti najavljeni prvi izvođači splitskog festivala, možemo samo čekati i vjerovati da će ova senzacionalna vijest uskoro biti potvrrđena.

Potencijalni dodatak Swedish House Mafie na popis za 2019. godinu bez sumnje bi učinio ovogodišnje izdanje još uzbudljivije za fanove najpoznatijeg europskog festivala. 

Naime, ta DJ senzacija gdje god dođe za sobom privlači tisuće i tisuće poklonika prave house glazbe. 

Axwell, Steve Angello i Sebastian Ingrosso čine trojac Swedish House Mafije.

Popularnim setovima pokorili su svijet 2008.-2012., onda su najavili raspad grupe, da bi potom objavili ponovno ujedinjenje početkom 2018. godine.

I sada opet ruše rekorde po top ljestvicama. Nadajmo se da će popularni trojac i doći u Split ovo ljeto. 

Naslovnica Showbizz