Mozaik Showbizz

BIJELA RUŽA

Veliki preokret u 'Gospodinu Savršenom': Gorana totalno opčinila jedna djevojka koja ide izravno u finale?

BIJELA RUŽA

- Naravno da me zbunilo što me nije poljubila jer je cijeli dan pokazivala sasvim druge znakove, rijetko kad smo pustili ruke jedno drugome, čudio se Goran ovog tjedna u emisiji nakon što mu Iva nije uzvratila poljubac jer nije mogla to napraviti pred kamerama zbog obitelji.

- Ja isto imam obitelj, ja isto imam majku i nekoga tko može reći kako sam se mogao ljubiti. Ulažem u jednu vezu, želim upoznati curu i to očekujem od svoje partnerice, u istoj smo situaciji. Važni su mi oni kojima je stalo do mene, a nevažno je što drugi kažu, rekao je Goran.

Čini se da je romantični izlet na otočić Obonjan u šibenskom akvatoriju ipak ostavio trag na Gospodinu Savršenom jer ćemo u večerašnjoj emisiji vidjeti kako Goran od Ive uzima crvenu ružu, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama upravo će njoj pokloniti bijelu ružu.

Ona u američkim verzijama Bachelora znači imunitet ili ulazak u finale pa je lako moguće da je Zagrepčanka Iva prva koju ćemo gledati u završnici popularnog showa. Što je prava istina saznat ćemo večeras od 21 sat na RTL-u.

Naslovnica Showbizz