Mozaik Showbizz

'Vruća roba'

'Već vidim da će ljubomorne duše napadati...': Žanamari s plaže u Tučepima poslala provokativnu fotografiju, no sprema nešto još žešće

'Vruća roba'

Ako ijedna naša poznata osoba uživa u moru, suncu i pogledu na vlastito golišavo tijelo, to je ovoga ljeta svakako Žanamari Perčić. Prezgodna Tučepljanka rijetko više pozira i u čemu što nije kupaći kostim ili dio njega, a zašto i bi kad su temperature na njenoj strani?

Obožavatelji ne mogu biti oduševljeniji; svaka nova porcija sunčanja naše pjevačice na plažama diljem Makarske rivijere dođe im "ko budali pleska", pa se u tom smjeru kreću i komentari. 

A iako je najnovija objava tek najava nečega "žešćega", Žanamari je već njome uzburkala mišljenja. U pripremi je, naime, njen novi spot koji će potpisati suprug Joshua "Maky" Macks, a igleda da je u pitanju "vruća roba", ako ćemo vjerovati onome što je sama napisala na Instagramu...
 


"Maky mi je snimio takve scene da se bojim izbaciti ovaj spot sutra! Ajme, ajme... Već vidim da će ljubomorne duše izaći iz podzemlja i napadati, a vi moji dragi followeri i prijatelji, vi ćete biti PRE zadovoljni! U to sam 100% sigurna! ", napisala je Tučepljanka.

Fotka koju je danas podijelila nije ništa manje oduševila, puste komplimente ne bismo mogli prenijeti ni da hoćemo. "Savršena", "Savršeno tijelo", "Vrh vrh", pišu joj njeni sljedbenici na izdanje u bijelom kupaćem kostimu.

 

Naslovnica Showbizz