Mozaik Showbizz

PLJUSAK NIJE UBIO ZABAVU

Na party kod predsjednice Ramljak stigao bez Splićanke Nikoline, ali je ondje pažnju plijenila njegova bivša. Kao i Ingrid Antičević i Ana Rucner u ultrakratkom minjaku

PLJUSAK NIJE UBIO ZABAVU

Svečano, veselo i modno izazovno je bilo u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku, gdje je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović upriličila svečani prijem u povodu 26. obljetnice proglašenja neovisnosti i suverenosti Hrvatske.

Premda joj je u jutarnjim satima pozlilo, Kolinda je u predvečernjim satima bila u top formi i blistala od zadovoljstva. Vješto je komunicirala s brojnim okupljenim uzvanicima, ne skidajući osmijeh s lica, a premda je atraktivan event u večernjim satima potopila kiša, u međuvremenu se dalo fino družiti i zabaviti.

Predsjednica je i u ovoj prigodi primila komplimente za svoje odjevno izdanje, a koliko su se modno prilagodile mjestu i događaju Ana Rucner i Ingrid Antičević Marinović već je za diskusiju. No sudeći po osmijehu i prpošnosti ustavne sutkinje iz Zadra, ona je bila itekako zadovoljna vlastitim outfitom i dojmom kojeg ostavlja.

Jedan od najprimjećenijih muškaraca na partyju svakako je bio Ante Ramljak, Vladin povjerenik za Agrokor, koji je, markantan i naočit kao i uvijek, crvenim tepihom prošetao u jako dobrom raspoloženju. Uz njega nije bila njegova atraktivna djevojka, naočita Splićanka Nikolina Marasović, no mediji su svakako primjetili Ramljakovu bivšu djevojku, Tončicu Čeljusku.Tko je još bio, s kim se družio, kako je izgledao i sve ostalo što vas zanima možete provjeriti u našoj bogatoj fotogaleriji...

 

Naslovnica Showbizz