Mozaik Društvena mreža

DRAMATIČNA PROŠLOST

Razveo se od majke svojih dvojice sinova, a sad ljubi talentiranu kolegicu; Pjevač kojeg obožavaju djevojke progovorio o najtežim životnim prekretnicama

DRAMATIČNA PROŠLOST

Iznimno talentirani mladi pjevač Marko Kutlić otpočetka, osim glasom, žensku publiku osvaja i izgledom. Od trena kad se pojavio na sceni, ovaj je dečko bio po guštu tinejdžericama, koje su svojedobno, s puno tuge, ispratile njegov odlazak iz benda "Pravila igre".

Kutlić je danas u sasvim novoj profesionalnoj pjevačkoj i životnoj fazi, a ususret prvom solističkom albumu, koji bi trebao biti objavljen uskoro, s pratiteljima na Instagramu podijelio je emotivan post u kojem progovara o teškim trenucima u svom životu. 

Post je posvećen jednoj posebnoj pjesmi kojom je i naslovio album, a iz onoga što je napisao jasno je da se pronašao u njenim stihovima.

 - Ovo je priča o jednoj POBJEDI. Svatko od nas bori se sa svojim demonima. Jednom ili više puta čovjek se nađe na raskršću života... izgubi smisao, skrene s puta i misli da povratka nema; a dosta ljudi nikada se ne vrati.

Kad se nađeš na raskršću života, kad budeš morao sam krenuti dalje, a đavo ti se nasmije, znaj da svu bol koju nosiš, ma koliko god ona bila teška, možeš istopiti u jednoj maloj kapi LJUBAVI - napisao je Marko na Instagramu.

Kutlić se oženio relativno mlad, imao je tek 21 godinu, ali brak iz kojeg ima dva sina nije dugo trajao. Od supruge Marije razveo se nakon godinu i pol dana, a navodno su i prije službene rastave počeli živjeti odvojeno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙

A post shared by Marko Kutlić (@markokutlic) on

Pjevač je uvijek u prvi plan, osim glazbe, stavljao i svoju religioznost i tvrdio je da je zbog svoje vjere izbačen iz grupe “Pravila igre”.

Pompa oko njegovog angažmana u bendu mjesecima je punila medijske stupce. Dok je Marko tvrdio da ga se diskriminira, kolege iz benda su tvrdile da je sam isprovocirao da ga izbace, te da njime upravlja supruga Marija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kakav dan... hvala ti Bože! 🙏🏻💙🕊

A post shared by Marko Kutlić (@markokutlic) on

Godinu dana nakon razvoda sreću je pronašao u zagrljaju kolegice iz showa "A strana" Antonele Đinđić, o čemu su mediji također naveliko pisali.

Njihov odnos počeo je kao prijateljstvo, ali ubrzo su shvatili da su savršeni jedno za drugo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U valu spašeni ☀️🌊 #uzagrljajuspašeni 💙

A post shared by Marko Kutlić (@markokutlic) on

Marko i Antonela na društvenim mrežama često dijele zajedničke fotografije, skupa putuju i nastupaju, a ranije ove godine objavili su duet “U zagrljaju spašeni”. 

Naslovnica Društvena mreža