Mozaik Društvena mreža

OČI U OČI

Ivanišević zabavlja novinare u društvu Raftera, a njegova supruga otkriva kako bračni par gušta daleko od kamera; Nives obožava svog Medu i izaziva divljenje

OČI U OČI

"Dok mi svoju djecu pokušavamo učiti životu, naša djeca uče nas o čemu se u životu zapravo radi..." - napisala je Nives Ivanišević na Instagramu, uz objavljeni video, na kojem otkriva dragocjene zabavne  trenutke koje dijeli sa svojim obožavanim suprugom Goranom, za kojeg se nedavno otkrilo i kako ga od milja zove - Medo.

Medo i Nives tako su "bacili" na "zračni hokej" u kojem se, sudeći po malom insertu, splitski teniski genijalac dobro zabavljao, budući mu osmijeh nije silazio s lica, a njegova lijepa supruga je bila turbo okusirana na uzvratne udarce.

"Tko je pobijedio?" - zanimalo je pratitelje, među kojima im je aplaudirala i Tatjana Jurić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.”

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Ivanišević i ove je godine na svom starom “radnom mjestu”, u studiju HRT-a u Umagu, odakle komentira mečeve.

Friški trener u timu Novaka Đokovića, koji je u epskom finalu osvojio peti naslov pobjednika Wimbledona, zabavljao je danas novinare u društvu još jedne teniske legende, Patricka Raftera.

Nives također uživa u Umagu, odakle se javila ponosno pozirajući na natpisu pored stadiona, koji nosi ime njezinog voljenog supruga.

Kao ovom, Nives je zaslužila komplimente za senzacionalan izgled i nedavnom fotografijom u bikiniju, uz koju su joj se divile kolegice s radija, uz Tatjanu Jurić i Barbara Kolar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nista. Ali bas nista. Z e n🌬🌬

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Nives je priznala da joj nedostaje radijski eter, posao i ekipa, ali i da postoje prioriteti.

"Kolege me stalno pitaju kad ću se vratiti, ja bih se vratila, ali moram još malo biti doma. Želim biti kod kuće, da riješim prvo te stvari koje su svakoj majci najbitnije..." - izjavila je Nives za RTL Exkluziv. 

Upitana kako je tako brzo vratila top liniju, Nives je uz osmijeh ustvrdila:

"Trčim non stop i stvarno uvijek imam nešto za raditi, eto zbog toga...".

Naslovnica Društvena mreža