Mozaik Društvena mreža

'Gdje su nestali?'

'Nemoj mi padat u paranoje!': Danijela raznježila pratitelje uspomenom na Dina, ono što piše u kartolini iz davne godine skroz je u skladu s njegovim karakterom

'Gdje su nestali?'

Danijela Dvornik svoje posvete preminulom mužu Dinu objavljuje često na Instagramu, ali nikad one ne djeluju obožavateljima tužno, pa ni patetično. Uspomene su to i njima na neka prošla vremena, na vrijeme kad je jedan od najvećih splitskih glazbenika svih vremena, što je Dino svakako bio, žario i palio scenom. 

Nije samo osebujan karakter pokazivao kroz svoj rad na sceni, čini se da ga je njegovao i u emotivnim odnosima, čega se i Danijela zna prisjetiti i podijeliti s javnošu.

"Nekad bi mi znala doći kartolina, kao ova iz Swiss, doduše prije bi On došao kući nego kartolina, ali bitna je namjera i trenutak iznenađenja kao i sama poruk. I danas dok sam nešto tražila, naletim na ovu kartolinu koja me jednako oduševi kao onda prije mnogo godina. Gdje su nestali takvi muškarci?", napisala je ovaj put Danijela.

A ono što piše u razglednici još je više dirnulo pratitelje...

"Puno vas voli i poštuje vaš smušeni muž i otac, Dino Dvornik.

P.S. Nemoj mi padat u paranoje. Ne pijem, ne radim ništa loše, samo dobro za vas. Volim vas", poručio je pjevač davne neke neodređene godine svojoj ženi i kćeri Eli.

Slanje razglednice "doma" ostalo je, pretpostavljamo, mnogima u nježnome sjećanju. Slanjem poruka preko društvenih mreža sigurno se dio nježnosti izgubi, makar onaj dodatnog truda, biranja kartoline, pisanja nježne posvete... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilo je to 1986 godine prošlog stoljeća.... #proud #80s #blastfromthepast #najboljegodine #splitskiđir

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Naslovnica Društvena mreža