Mozaik Društvena mreža

Velik dan za nju

'Ovakvu počast dobiva samo nekolicina najboljih': Vlatka Pokos pohvalila se sveučilišnom diplomom, reakcije Hrvata su očekivane

Velik dan za nju

Vlatka Pokos od starta je svoje preseljenje u Kanadu predstavila u hrvatskim medijima kao "potez života", a danas je podijelila objavu koja je kruna sličnih napisa. Nekadašnja voditeljica i pjevačica nije skrivala da se daleko od domovine i skandala koje je ostavila iza, posvetila upravo radu na sebi - studij na koledžu Sheridan u Torontu uspješno je privela kraju.

Pokos se tako pohvalila diplomom iz oglašavanja i marketinga uz pojašnjenje:

"Danas sam diplomirala s počastima koje dobiva samo nekolicina najboljih studenata!!! Ponosna sam i sretna, u mislima s mojom bakom, koja me čuva s neba.

Predivan osjećaj! Zahvalna sam na svemu dobrome u mom životu i na ovim divnim mladim ljudima s kojima sam studirala: Erina (Japan) Sebastian (Peru) Amanpreet (India)... Ovo su neki od prekrasnih prijatelja iz cijelog svijeta koje sam upoznala na Sheridanu! Sjajno iskustvo, sjajni ljudi", zaključila je.

Komentari na Vlatkinu objavu pristižu uglavnom od njenih sunarodnjaka, onih koji ju pamte kao lice s malih ekrana. Oduševljeni su, očekivano, "promjenom na bolje", mirnim, akademskim pravcem, na koji valjda gledaju kao na suprotnost burnom ljubavnom životu i povlačenju u medijima nakon prekida sa skandaloznim poduzetnikom Josipom Radeljakom.

Naslovnica Društvena mreža